*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

26 Φεβρουαρίου
*Για τον Σεπτέμβριο 2011 αναβλήθηκε η γνωστή υπόθεση Τσέπελη για την ψευδή βεβαίωση την οποία έδωσε σε ιδιοκτήτη τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού προκειμένου αυτός να μπορέσει να τον νομιμοποιήσει... Βεβαίωση που έδωσε ο Τσέπελης ως αντιδήμαρχος Ξάνθης το 2005 αλλά κατατέθηκε στο ΕΣΡ με ημερομηνία 1998, γιατί έτσι μόνο θα είχε… αξία!
......
*Τι ισχυρίστηκε πρωτόδικα ο Τσέπελης όταν τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 6 μηνών; Ότι την έδωσε στους ενδιαφερόμενους για να πάνε να την... πρωτοκολλήσουν εκείνοι!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό....
-Πρώτη φορά το είδαμε να πηγαίνουν να πρωτοκολλήσουν ένα έγγραφο όχι η υπηρεσία και αυτός που στο χορηγεί αλλά ο... ενδιαφερόμενος!
......
*Κι ένα ερώτημα για τον Εισαγγελέα Εφετών...
-Στην εν λόγω υπόθεση, μάρτυρας ή μάρτυρες κατηγορίες υπάρχουν;
-Διότι αν θυμάμαι καλά, μετά από καταγγελία στο ΕΣΡ αποκαλύφθηκε όλη η... απάτη!!!
......
*Την ίδια ώρα τα... νέα μπάζα του Τσέπελη στον τεράστιο κάδο που τοποθέτησε στο πεζοδρόμιο και το δρόμο ο ίδιος απέναντι από την πρώην «Αρχόντισσα», φυσικά ΠΑΡΑΝΟΜΑ και χωρίς άδεια του δημοτικού συμβουλίου, «πρόδωσαν» ΑΦΑΝΗ και Δήμαρχο Ξάνθης!
-Αφού φανερώνουν ότι «ενώ υποτίθεται το κατάστημα είναι κλειστό με... κλειδαριά, «κάποιοι» μέσα συνεχίζουν να κάνουν παράνομες... εργασίες»!!!
.......
*Την ίδια ώρα δηλαδή (βράδυ Τρίτης), που ο Δήμαρχος «παραμύθιαζε» το δημοτικό συμβούλιο ότι «όλα τα αυθαίρετα θα γκρεμιστούν για να γίνει... νόμιμο το παραδοσιακά», ο «υπαρχηγός» συνέχιζε να παρανομεί στα εσωτερικά του χώρου...!
-Βιάζεται οπωσδήποτε να προλάβει το Καρναβάλι και ούτε νόμους λογαριάζει, ούτε τίποτα...
.......
*Το ωραίο είναι ότι όλοι οι πολίτες βλέπουν τα....νέα μπάζα στον τεράστιο κάδο, εκτός από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ξάνθης Χρήστο Μούρκα και τον… Δήμαρχο Ξάνθης! Κι ας περνάνε κάθε μέρα από την πλατεία Αντίκα, πηγαίνοντας για το Δημαρχείο...
.......
*Και κάτι άλλο. Επειδή ξέρω πως κινείται ο «άνθρωπος»… Καλά θα κάνει ο Μανώλης Τσέπελης (όπως και ο κουμπάρος του) να μην αναμιγνύουν στις «δουλειές» τους, το όνομα του Αλέκου Κοντού…
Ας αφήσουν τον βουλευτή ήσυχο και έξω από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.
……
*Αλλάζω θέμα. Από τους 12 που ενδιαφέρονταν μέχρι χθες, πήγαμε ήδη στους 16. Όπως έμαθα λοιπόν, αίτηση για την θέση του Συμπαραστάτη του δημότη στον Δήμο Ξάνθης κατέθεσαν οι: Παπαχρόνης Γιάννης, Μιχάλης Σαραλέκος (δικηγόρος), η δικηγόρος Μαρία Παπανικολάου και η δικηγόρος Συμεωνίδου Πόπη.
……
*Απίστευτο κι όμως αληθινό... Η πλευρά λοιπόν του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Απόστολου Αγκόρτζα ισχυρίζεται ότι ο Μητροπολίτης έχτισε ΧΩΡΙΣ άδεια τον περίφημο «στάβλο» που υπάρχει στη ξενοδοχειακή του μονάδα κι αυτός απλά νοίκιασε... ακίνητο και μισό ποτάμι (από την Ιερά Μητρόπολη) κι έβαλε τα άλογα!
Τώρα μάλιστα...
Μάθαμε ότι η Μητρόπολη χτίζει και... στάβλους! Και νοικιάζει και τις όχθες του ποταμού...
-Με τι αντίτιμο; Κάποια στιγμή θα το μάθουμε κι αυτό!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »