*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Φεβρουαρίου

Συνάντηση Σωκράτη με Φανουράκη για Κολυμβητήριο και Καρναβάλι

08 Φεβρουαρίου
Καλή κίνηση του Ξανθιώτη Υπουργού,
έστω και κατόπιν αίτησης του τελευταίου…

Το διαδίκτυο προτίμησε και πάλι ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης για να δώσει λεπτομέρειες για την συνάντηση που είχε το περασμένο Σάββατο με τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΞ Μανώλη Φανουράκη στο γραφείο του. Λεπτομέρειες από την συνάντηση αυτή δημοσιεύει η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γρηγορίου στην ιστοσελίδα (www.xanthionline.com)
Το δικό μας λιτό σχόλιο…
Καλή η κίνηση του Ξανθιώτη αναπληρωτή Υπουργού να συναντήσει τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΞ Μανώλη Φανουράκη έστω και κατόπιν αιτήσεως του…τελευταίου, γιατί οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν και ως Υπουργός και πολιτικός της Ξάνθης, θα πρέπει και να σταθεί στο πλευρό και του Δήμου αλλά και όλων των φορέων…
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη με τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΞ Μ. Φανουράκη μετά από αίτημα του δεύτερου.
Τα δυο ζητήματα που αυτή τη στιγμή 'καίνε' τον Δήμο Ξάνθης ήταν το αντικείμενο της συνάντησης, η λειτουργία του κολυμβητηρίου Ξάνθης και η διοργάνωση των ΘΛΕ.


ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ... ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
Μετά και τον τρίτο διαγωνισμό για την προμήθεια καυσίμων στο κολυμβητήριο Ξάνθης, οι ιθύνοντες θα προχωρήσουν σε απευθείας ανάθεση όπως ορίζει ο νόμος ώστε να διασφαλισθεί η συνέχιση λειτουργίας του, όπως είχε αναφερθεί και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης. Ωστόσο, ο Σ. Ξυνίδης ενημερώθηκε απ' τον Μ. Φανουράκη για την κατάσταση και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα γίνουν προσπάθειες να εξασφαλισθεί ενίσχυση για την απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου. Λόγω κατάστασης όμως, δεν υπήρξαν δεσμεύσεις.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...
Όσο για το δεύτερο θέμα της ενίσχυσης του Δήμου για την διοργάνωση των ΘΛΕ, ο Αναπληρωτής υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα έχει επαφή με τον υφυπουργό Πολιτισμού ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες ενίσχυσης του Δήμου ενώ θα γίνει και προσπάθεια να επισκεφθεί την περιοχή ο ίδιος.
Θετική η κίνηση της συνεργασίας, εν αναμονή αποτελεσμάτων και ουσιαστικών παρεμβάσεων από τον Ξανθιώτη Αναπληρωτή Υπουργό…
-Κάποια στιγμή, κάτι θα πρέπει να κάνει και για την Ξάνθη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »