*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ 0-2 Ξυπνήστεεέε!

31 Ιανουαρίου
ΟΛΟΙ ΤΑ «ΒΛΕΠΑΝ» ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ….ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!
*Εδώ και έναν μήνα φωνάζουμε!!! Το «κεντρικό» δίδυμο… «δωρίζει» ….ΝΙΚΕΣ στους αντιπάλους μας…! Δυστυχώς…πέρα «βρέχει» για τον κύριο Νίκο Παπαδόπουλο!Την τέταρτη τραγική ήττα εξ’ αιτίας «εγκληματικών» λαθών της άμυνας και κυρίως του «κεντρικού» δίδυμου (Βάλλας-Κωστούλας), γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ το Σάββατο το απόγευμα. Η ΑΕΚ με γκολ δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερς τους Λεονάρντο (3') και Λυμπερόπουλο (26') πέρασε από τα Πηγάδια με 0-2.. Δυστυχώς η ομάδα μας έμεινε στους 24 βαθμούς μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό, Εργοτέλη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που «πέρασαν» από την έδρα μας, επειδή οι κεντρικοί αμυντικοί έκαναν «γκέλες» ή έδιναν…πάσες στους επιθετικούς των αντιπάλων μας!
-Εδώ και έναν μήνα φωνάζουμε!!!
Το «κεντρικό» δίδυμο Βάλλας-Κωστούλας… «δωρίζει» ….ΝΙΚΕΣ στους αντιπάλους μας…! Δυστυχώς…πέρα «βρέχει» για τον κύριο Νίκο Παπαδόπουλο! Που πήρε τον…..Καζάκη, προφανώς για να…εμψυχώσει την ήδη «χαμένη» ψυχολογία των φιλάθλων της Ξάνθης. Έλεος….Φτάνει πια! Ξυπνήστεεεεε! Δεν πάει άλλο…Ο ΑΓΩΝΑΣ
Σε ακόμη ένα παιχνίδι η SKODA ΞΑΝΘΗ αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε να χάνει με το ξεκίνημα.
Η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3’ μετά από ένα ακόμη….«τσαφ» του Βάλλα το οποίο δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Λεονάρντο κι άνοιξε το σκορ για την Ενωση. Ο Βραζιλιάνος που είναι ο Νο.1 ανταλλάξιμος παίκτης των «κιτρινόμαυρων» σε κάθε μεταγραφή που υπάρχει στα σκαριά για την ΑΕΚ, όχι μόνο ξεκίνησε βασικός, αλλά έδωσε κι απαντήσεις με την απόδοσή του, καθώς σκόραρε κι έφτιαξε το γκολ του Λυμπερόπουλου.
Οι Ξανθιώτες μέχρι να συνέλθουν από το γρήγορο γκολ βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 από την εξαιρετική κεφαλιά του Λύμπε μετά την εκτέλεση κόρνερ του Λεονάρντο και στο 26’ το ματς μάλλον τέλειωσε πρόωρα… Και πάλι το κεντρικό «δίδυμο» της ομάδας μας, βρίσκονταν σε…άλλο τόπο και…γήπεδο!
Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν αυτό που ήθελαν με συνοπτικές διαδικασίες και στο υπόλοιπο του ημιχρόνου περίμεναν τους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν να απειλήσουν.
Ιδια εικόνα και στην επανάληψη. Η Skoda Ξάνθη είχε την κατοχή περίπου στο 60-40 όμως δεν πατούσε περιοχή και η ΑΕΚ έπαιζε στην κόντρα. Δυο καλές στιγμές για την ομάδα μας σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο με τον Πόι στο 56’ και τους Καζάκη, Πόι να μην μπορούν να σκοράρουν από κοντά στο 60’. Σε μια κόντρα της ΑΕΚ στο 66’ ο Γκσπούρνινγκ είπε «όχι» στον Λεονάρντο, ενώ σε άλλη μια κόντρα ο Στιούαρτ πήρε την... μπουκιά από τον Εντερ που βγήκε απέναντι από τον κίπερ της Ξάνθης στο 77’.
Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα με τον Γιάχιτς να ρίχνει το σώμα του και να απομακρύνει σε κόρνερ το σουτ του Βασιλακάκη που πήγαινε για τα δίχτυα. Ετσι η Ενωση πήρε το «τρίποντο» κι έπιασε τον ΠΑΟΚ στην 3η θέση και αντίθετα η Skoda Ξάνθη παρέμεινε στους 24 βαθμούς και ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ άμεσα, αφού έχασε τέσσερα παιχνίδια μέσα στα Πηγάδια!!!!

Φάσεις - Γκολ
Στο 3' ο Λεονάρντο με σουτ κάνει το 0-1 μετά από τραγικό λάθος του Βάλλα που του έδωσε…ιδανική πάσα για γκολ!
Στο 13' σουτ του Λεονάρντο άουτ.
Στο 20' ο Μαρσελίνιο μπήκε στην περιοχή αλλά ο Αραμπατζής μετέτρεψε σε κόρνερ το σουτ του.
Στο 26' κόρνερ του Έντερ κεφαλιά του Λυμπερόπουλου και 0-2. Και πάλι το κεντρικό δίδυμο ηττήθηκε κράτος από τον επιθετικό της ΑΕΚ
Στο 28' ο Σουάνης βρέθηκε στην περιοχή αλλά καθυστέρησε και η ευκαιρία χάθηκε.
Στο 37' σουτ του Ντάτομο άουτ.
Στο 57' ο Μαρσελίνιο έκανε την επέλαση, έδωσε την ασίστ στον Πόι αλλά το σουτ του τελευταίου βρήκε την εξωτερική μεριά των δικτύων του Αραμπατζή.
Στο 61' ο Καζάκης έστρωσε στον Σουάνη που έκανε το σουτ για βάλει την κόντρα αμυνόμενος της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Καζάκης αρχικά και ο Πόι στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Στο 67' ο Λεονάρντο έκανε το πλασέ και ο Γκσπούρνινγκ απέκρουσε.
Στο 77' ο Έντερ έφυγε στην κόντρα αλλά ο Στιούαρτ τον πρόλαβε στο σουτ.
Στο 82' ο Βασιλακάκης έκανε το σουτ αλλά ο Νασούτι έκανε την παρεμβολή και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Διαιτητές
Διαιτητής: Γιάχος Αθανάσιος (ΕΠΣ Χίου)
Α’ Βοηθός: Μποζατζίδης Δημήτρης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Β’ Βοηθός: Γουργιώτης Σπυρίδων (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
4ος Διαιτητής: Τοπούζης Ιωάννης (ΕΠΣ Θράκης)
Κίτρινες:29' Μαρσελίνιο, 29' Λυμπερόπουλος, 35' Λεονάρντο, 65' Βάλλας, 74' Λαγός, 79' Έντερ.

Συνθέσεις:
SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ 3, Μπέρτος 5 (77' Κιντάνα 4), Στιούαρτ 3, Βάλλας 1, Κωστούλας 2, Μπόατεγκ 3, Φλίσκας 4 (59' Καζάκης 2), Κατόγκο 4 (70' Βασιλακάκης 3 ), Μαρσελίνιο 6, Πόι 4 , Σουάνης 3.
ΑΕΚ: Αραμπατζής 7, Καφές 7, Νασούτι 7, Γιάχιτς 7, Λεονάρντο 8 (80' Νικόλτσης), Μίτσελ 4 (64' Ντιόπ 4), Ντατόμο 4, Αργυρίου 4, Έντερ 5, Λυμπερόπουλος 7 (68' Λαγός), Γκέντζογλου 7.
*Εισιτήρια: 1.891 Εισπράξεις: 22.093 €

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »