*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιανουαρίου

ΚΑΘΑΡΣΗ Εδώ και τώρα!

29 Ιανουαρίου

Καλεί εμπλεκόμενους, εκδότες, δημοσιογράφους και υποψήφιους!
Την παρέμβαση του Εισαγγελέα Ξάνθης, προκάλεσε το «καυτό» πρωτοσέλιδο του «Μ». Να λογοδοτήσουν και να εκπέσουν του αξιώματός τους, όσοι ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ψήφους από το Δροσερό, το Πούρναλικ και τους Πόντιους, απαιτούν οι πολίτες!



ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!
*Ο Δήμαρχος Ξάνθης ζήτησε την….»παραίτηση» του Χρίστου Πούλιου, κατηγορώντας τον ευθέως για «εξαγορές ψήφων» την δεύτερη εβδομάδα των δημοτικών εκλογών! Εμείς λέμε ότι πρέπει να εκπέσουν και οι δύο του αξιώματός τους!

*Και οι δύο, γαλάζιοι και πράσινοι, έκαναν τα….ίδια και οι δύο «αρχηγοί» ήταν εν γνώσει της ΕΞΑΓΟΡΑΣ ψήφων από στενούς συνεργάτες τους.
Μόνο έτσι ίσως «καθαρίσει» κάπως ο Δήμος Ξάνθης από την «μπόχα» των εξαγορών συνειδήσεων, της διαπλοκής και των «επαγγελματιών» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. !

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα Ξάνθης, προκάλεσε το «καυτό» πρωτοσέλιδο του «Μ» για το θέμα «ταμπού» που ουδείς τόλμησε να «ακουμπήσει» μέχρι σήμερα σε βάθος, παρά τις εκατέρωθεν κατηγορίες και τα όσα έχουν βγει στο «φως» τουλάχιστον στην τελευταία 50ετία στη πολιτική ζωή της Ξάνθης και έχουν σχέση με ένα στυγνό παζάρι ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ «ευπαθών» ψηφοφόρων….
-Από το Δροσερό, το Πούρναλικ και άλλους γειτονιές και οικισμούς του Δήμου….
Πληροφορίες λένε ότι ήδη ο Εισαγγελέας Ξάνθης προτίθεται να καλέσει να καταθέσουν ότι γνωρίζουν για τυχόν εξαγορές συνειδήσεων, όχι μόνο εκδότες και δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν με το θέμα, αλλά και απλούς πολίτες που γνωρίζουν για τη συγκεκριμένη υπόθεση ή λοιπούς εμπλεκόμενους. Υπάρχουν άλλωστε ήδη πολλά γραπτά και ηχητικά ντοκουμέντα που συνηγορούν ότι υπάρχει πλούσιο «υλικό» που αποδεικνύει ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΨΗΦΩΝ!
-Φυσικά θα προσκληθούν να καταθέσουν πρώτοι και καλύτεροι για την συγκεκριμένη υπόθεση και οι ίδιοι οι…καταγγέλλοντες και αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων! Κι ας πουν…ότι δεν γνωρίζουν τίποτα!!!!
-Αυτό θέλουμε κι εμείς για να αποδείξουμε περίτρανα πόσο ΣΑΠΙΟ είναι τελικά όλο το πολιτικό σύστημα του τοπικού κατεστημένου!!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ …ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥΛΙΟ (;;;)
ΑΦΟΥ….»ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΣ» ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
Όπως είναι γνωστό, ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης στην πρώτη κι όλας συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, ζήτησε την….»παραίτηση» του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρίστου Πούλιου, κατηγορώντας τον ευθέως για «εξαγορές ψήφων» την δεύτερη εβδομάδα των δημοτικών εκλογών!!!!
-Ενδεχομένως να βρίσκονταν βέβαια εκείνη την ώρα εν…»βρασμώ», ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που λέχτηκε κάτι τέτοιο, αφού και σε όλη την προεκλογική περίοδο και κυρίως παραμονές των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, η κοινή γνώμη «βομβαρδίστηκε» από παρόμοιες καταγγελίες (εκατέρωθεν) που περιέργως, δεν ευαισθητοποίησαν ούτε τους φερόμενους….νέους πολιτικούς του τόπου που υποτίθεται θα «τα άλλαζαν όλα»! (Σ.Σ. Δηλαδή ο κύριος Σωκράτης Ξυνίδης δεν άκουσε, δεν γνωρίζει τίποτα; Γιατί δεν πήρε μια καθαρή θέση, αφού είχε δεσμευτεί για την «κάθαρση» στη πολιτική ζωή της Ξάνθης;)
Και εν πάση περιπτώσει, γιατί δεν…παραιτήθηκες κύριο Πούλιο ή με τον Θανάση Ξυνίδη δεν «αντικρούσατε» τις σε βάρος κατηγορίες; Και αρκέστηκες σε μια απλή φράση, «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάν για σκοινί;»

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΑΝΘΙΩΤΩΝ
Μετά από αυτό, η εφημερίδα μας, πήρε μια απόφαση ψυχής που γράφει την ιστορία…
-Να ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα Ξάνθης ώστε επιτέλους να σταματήσει αυτός ο «διασυρμός» και η ΝΟΘΕΥΣΗ των εκλογικών αποτελεσμάτων στο Νομό μας.
-Απαιτούν πλέον οι πολίτες! Να λογοδοτήσουν και να εκπέσουν του αξιώματός τους, όσοι ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ψήφους από το Δροσερό, το Πούρναλικ, τους Πόντιους και γενικά τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες ψηφοφόρων…
-ΚΑΘΑΡΣΗ………Εδώ και τώρα!
-Δεν θα παίζουν τις…»κουμπάρες» στη πλάτη των πολιτών οι κύριοι Στυλιανίδης και Χρίστος Πούλιος και το κυριότερο, δεν θα εμπαίζουν τη νοημοσύνη μας, διότι ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ έγιναν, αλλά και ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ είναι!
-Διότι και γνώριζαν τι συνέβαινε, τα πάντα ήταν υπό την «έγκρισή» τους αλλά και οι «υπαρχηγοί» τύπου Τσέπελη, υπό τις εντολές τους «δρούσαν»….
Εμείς με το χέρι στη καρδιά λέμε ότι πρέπει να εκπέσουν και οι δύο του αξιώματός τους, διότι έχουν ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΨΗΦΟΙ!
Μόνο έτσι ίσως «καθαρίσει» κάπως ο Δήμος Ξάνθης από την «μπόχα» των εξαγορών συνειδήσεων, της διαπλοκής και των «επαγγελματιών» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης….! Αλλιώς σε 3.5 χρόνια τα πράγματα θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο…
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »