*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Δεκεμβρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

09 Δεκεμβρίου
*Ανοιχτή η αγορά της πόλης και απόγευμα σήμερα. Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και τα μαγαζιά της Ξανθιώτικης αγοράς.
......
*Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας – Καβάλας - Ξάνθης στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος «Περιφερειακές ανταλλαγές και χάραξη πολιτικών για την διατήρηση και την προστασία της βιοποικιλότητας στη Ευρώπη - REVERSE» πραγματοποιεί το Σάββατο στις 11 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 17.30 ημερίδα στην Ξάνθη, στην αίθουσα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης (Καπνεργατών 9 στο «Π» των Καπναποθηκών) με θέμα: «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας στην Δράμα – Καβάλα - Ξάνθη».
……
*Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010, εις τον Ιερό Ναό Αγίων 12 Αποστόλων Ξάνθης, Ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος, θα τελεσθεί θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων πρώην μελών του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ξάνθης και αρτοκλασία υπέρ της καλής υγείας των μελών, του προσωπικού και του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.Η.
Θα ψάλλει η Βυζαντινή Χορωδία του Κ.Α.Π.Η. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί καφές στο κεντρικό Κ.Α.Π.Η. (Καπνεργατών 1). Καλούνται τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. καθώς και ο λαός της Ξάνθης να μετέχουν στην Θεία Λειτουργία.
……
*Εγκαινιάστηκε την Τρίτη στις 7 Δεκέμβρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Παπασωτηρίου στην Ξάνθη, η έκθεση ακουαρέλας της εικαστικού Μάρθας Αποστολίδου, που διοργανώνει στο πλαίσιο της ενότητας εκδηλώσεων με τίτλο « Εικαστικός περίπατος στην Παλιά πόλη της Ξάνθης» η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης.
……
*Οι ακουαρέλες της Μάρθας Αποστολίδου εικονογραφούν την ομορφιά που γλυκαίνει τη ζωή μας και αναδεικνύει την ουσία της. Την ομορφιά που βρίσκεται σ’ ένα βλέμμα, σ’ ένα φιλί, στο πρόσωπο ενός παιδιού. Την αξία που κρύβει ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα παιδικό παιχνίδι, το χαμόγελο ενός φίλου. Χρώματα και πινέλα αποκαλύπτουν τον παραμυθένιο κόσμο που βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας.
……
*Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση στο Λαογραφικό Μουσείο, στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου Παπασωτηρίου, και στα καφέ: Κοκόρι και Αλχημείο μέχρι τέλη Δεκεμβρίου.
……
*Σήμερα Πέμπτη στις 8:30 το βράδυ μην ξεχάσετε τα εγκαίνια του καταστήματος Desire στην οδό Σμύρνης… Υπό την διεύθυνση της Χρύσας Τζελέπη, τον νέο κατάστημα ρούχων σας περιμένει την Πέμπτη προκειμένου να γνωρίσετε από κοντά τόσο τα ρούχα του καταστήματος όσο και τις πολύ οικονομικές τιμές που έχουν! Από την στήλη να ευχηθούμε Καλές δουλειές…
……
*Σπέσιαλ φοιτητική βραδιά ετοιμάζει για σήμερα Πέμπτη το ελληνάδικο «Kyttaro» και εννοείται πως θα γίνει όπως πάντα ένας μικρός πανικός… Μετά τις 11 το βράδυ με πολύ καλή ελληνική μουσική όπως κάθε μέρα.
……
*Αν είστε λάτρης της Ελληνικής ή μεσογειακής κουζίνας, αν επιθυμείτε το ποιοτικό και εξαιρετικό φαγητό στο σπίτι ή το χώρο σας, με ένα απλό τηλέφωνο και σε πραγματικά προσιτές τιμές, τότε η λέξη DELIVERY έχει μόνο ένα όνομα.
Restaurant ΞΑΝΘΙΠΠΗ και τηλέφωνο 25410 23627.
Επιλέξτε μέσα από έναν πλούσιο τιμοκατάλογο, το φαγητό, τις σαλάτες και τις πικάντικες γεύσεις που σας αρέσουν... Δώστε ποιότητα στο τραπέζι σας.
......
*Το 14ο Επιστημονικό της Συμπόσιο διοργανώνει αυτή την Κυριακή (12 Δεκεμβρίου) στην Καβάλα, η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Βία Stop” που ιδρύθηκε στην πόλη το 2008. Θέμα της διοργάνωσης, στην οποία θα μιλήσουν σχολικοί ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι και καθηγητές εγκληματολογίας, είναι «η σχολική και εφηβική βία». Το Συμπόσιο, θα ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »