*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

ΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Για μένα είσαι ΑΠΟΝ!

30 Δεκεμβρίου
ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΨΩΜΙΑ» ΤΟΥ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ… ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
«Πέταξε» το «γάντι» ο Δήμαρχος Ξάνθης στη προχθεσινή μάζωξη του συνδυασμού του και «άδειασε» ενώπιον όλων τον γνωστό Τσέπελη, όταν πήγε να το «παίξει»… «Υπαρχηγός» στο Τοπικό Συμβούλιο!

ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
*«Αντάρτικο» πήγε να το παίξει ο εκλεκτός του Τσέπελη Μπάμπης Μπακιρτζής στο τοπικό Συμβούλιο Ευμοίρου και να εκλεγεί αυτός ο Πρόεδρος, ενώ πρώτος σε σταυρούς εκλέχθηκε ο Τάσος Ανδρεάδης, που είναι και η πρόταση του Δημάρχου… Δεν του πέρασε όμως!
Ακόμη δεν ξεκίνησε την νέα του θητεία ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης και ο γνωστός Τσέπελης ξανάρχισε τα γνωστά του «τερτίπια» και… «αρχηγιλίκια», αφού προηγουμένως βέβαια κατόρθωσε να «πείσει» τον Δήμαρχο Ξάνθης να συνεχίσει Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΞ, εκλιπαρώντας τον στη κυριολεξία…!
Συγκεκριμένα (και μη κατανοώντας ακόμη την «δύσκολη» θέση στην οποία βρίσκεται λόγω των δικαστικών του περιπετειών που δεν θα έχουν πλέον τελειωμό με την έναρξη του 2011) ο Τσέπελης επεχείρησε στη προχθεσινή «μάζωξη» του Δημάρχου Ξάνθης να το «παίξει» και πάλι… Αρχηγός, με αποτέλεσμα να τα πάρει άγρια ο Δήμαρχος Ξάνθης και να τον «αδειάσει» εν ψυχρώ ενώπιον όλου του συνδυασμού…

ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΨΩΜΙΑ» ΤΟΥ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ… ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
Συγκεκριμένα το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κάλεσε τους εκλεγμένους νέους του δημοτικούς συμβούλους για να τους ενημερώσει επίσημα για τις επιλογές του στη θέση του νέου Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης (Μπάμπης Δημαρχόπουλος) αλλά τα Προεδρεία των Τοπικών συμβουλίων Ξάνθης, Ευμοίρου και Σταυρούπολης.
Από τους 20 νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου, στη συγκέντρωση παρέστησαν οι «19» και απουσίαζε μόνο η Σοφία Καραγιαννίδου λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ…ΑΠΟΝ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ!
Στη συγκεκριμένη συγκέντρωση λοιπόν, ο εκλεκτός του Τσέπελη στο τοπικό Συμβούλιο Ευμοίρου Μπάμπης Μπακιρτζής επεχείρησε υπό την καθοδήγησή του να το παίξει… «αντάρτικο», «πιέζοντας» να είναι αυτός ο Πρόεδρος, μολονότι πήρε μόλις 172 ψήφους, έναντι 281 ψήφων που πήρε ο Αναστάσιος Ανδρεάδης, που είναι και η πρόταση του Δημάρχου Ξάνθης για τη θέση του Προέδρου και ήρθε ΠΡΩΤΟΣ!...
Επειδή λοιπόν τον Πρόεδρο επιλέγουν τα υπόλοιπα μέλη, ο Μπάμπης Μπακιρτζής με τη στήριξη του Τσέπελη, θεωρώντας ότι έχει την στήριξη των υπολοίπων μελών του τοπικού συμβουλίου (Αλεξάνδρα Κουσίδου κλπ), επέμενε να συνεχίσει αυτός ως… Πρόεδρος, όπως ήταν ήδη μέχρι σήμερα.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης λοιπόν κάλεσε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του τοπικού συμβουλίου και με το πολιτικό ήθος που τον διακρίνει, πρότεινε για τη θέση του Προέδρου τον πλειοψηφούντα Τάσο Ανδρεάδη.
Ο Τσέπελης λοιπόν παρά τη συγκεκριμένη πρόταση του Δημάρχου Ξάνθης, επεχείρησε να το παίξει… «τσαμπουκάς» και… «αρχηγός», παρεμβαίνοντας ανοιχτά και πάλι υπέρ του Μπάμπη Μπακιρτζή!!!
-Μάλιστα μετά την ομιλία του Δημάρχου Ξάνθης στα μέλη του τοπικού συμβουλίου Ευμοίρου στη προσπάθειά του να «κρατήσει» τις ισορροπίες αλλά και να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ στη πράξη ότι αυτός είναι ο Αρχηγός του συνδυασμού, μπήκε να τους…μιλήσει στη συνέχεια και ο… Τσέπελης!!!
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης δεν άντεξε και του έκοψε αμέσως τον «τσαμπουκά» ενώπιον όλων… «πετώντας» του το «γάντι» στη συγκέντρωση!
Παρουσία λοιπόν και των «19» παρόντων νέων δημοτικών του συμβούλων, ο Δήμαρχος Ξάνθης ευθύς εξ’ αρχής θυμίζοντας ΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ των παλιών καλών ημερών, με έντονο ύψος, όταν τον είδε να… απουσιάζει μιλώντας στο τοπικό συμβούλιο και να επανέρχεται με το γνωστό ύφος του… «υπΑΡΧΗΓΟΥ» αφού έδωσε τις…ε ντολές του, του έκοψε το βήχα!!!
-Για μένα σήμερα είσαι ΑΠΟΝ!!!
-Εγώ Δήμαρχε πήγα απλά να τους… χαιρετίσω, του απάντησε κατακίτρινος ο Τσέπελης, μετά το δημόσιο «άδειασμα» που του έκανε ο Δήμαρχος…
-Για μένα είσαι ΑΠΟΝ! Του επανέλαβε τότε δημόσια ο Λάκης Στυλιανίδης, παλιά «καραβάνα» της πολιτικής και διαβλέποντας ότι «ακόμη δεν ξεκίνησε την νέα του θητεία και ο Τσέπελης ξανάρχισε τα γνωστά του τερτίπια, επιχειρώντας να τον «αδειάσει!!!
Καθαρές λοιπόν κουβέντες. Ένας είναι ο Δήμαρχος, ένας ο Αρχηγός της παράταξης και όλοι οι υπόλοιποι ίσοι μεταξύ τους…
Η αρχή του τέλους, ξεκίνησε!
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »