*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Δεκεμβρίου

Από απλός υπάλληλος της Περιφέρειας Α.Μ.Θ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ο Βάγγερ!

09 Δεκεμβρίου
Την αλήθεια τη δικαιώνει ο χρόνος! Εμείς ασχοληθήκαμε μαζί του, τότε που ήταν πανίσχυρος ειδικός σύμβουλος του Μιχάλη ΑγγελόπουλουΤην αλήθεια τη δικαιώνει ο χρόνος! To έχουμε γράψει πολλές φορές και το επαναλαμβάνουμε… Εμείς ασχοληθήκαμε μαζί του, τότε που ήταν πανίσχυρος ειδικός σύμβουλος του Μιχάλη Αγγελόπουλου στην Περιφέρεια, αποκαλύπτοντας και την «στενή» σχέση του… Τώρα ασχολείται σύσσωμος όλος ο τύπος των Δωδεκανήσων, αλλά και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ο λόγος για τον πρώην «πανίσχυρο» ειδικό σύμβουλο και διευθυντή του «γαλάζιου» Αγγελόπουλου στην Περιφέρεια Μιλτιάδη Βάγγερ που από πρώην βιοτέχνης και μετέπειτα απλός υπάλληλος της Περιφέρειας, έγινε τελικά… ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ!!!

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Το ιστορικό, ενός ακόμη ανδραγαθήματος, «γαλάζιου» στελέχους στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης.
Από υπάλληλος λοιπόν του πρώην Περιφερειάρχη A.M.Θ. Μιχάλη Αγγελόπουλου, βρέθηκε εκατομμυριούχος και εφοπλιστής, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου στη Μυτιλήνη αλλά και του Zougla.gr
Η περίπτωση που ερευνούν στη Λέσβο είναι αυτή της εξαγοράς μετοχών της NEL LINES κατά την οποία εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απάτης σε βάρος του δημοσίου και ενδεχομένως των μετόχων.
Στην υπόθεση αυτή λοιπόν πρωταγωνιστής είναι ο Μιλτιάδης Βάγγερ, διευθυντής του γραφείου του Μιχάλη Αγγελόπουλου, κατά το διάστημα που ήταν Περιφερειάρχης στην Α.Μ.Θ., δηλαδή από το 2004 μέχρι το 2007. Και ο οποίος «συνδέονταν»στενά με τον κύριο Αγγελόπουλο (υποψήφιο βουλευτή και πολιτευτή στο Νομό Σάμου) πολύ νωρίτερα και φυσικά δεν έκλεισε «άδικα» την βιοτεχνία του στην Αθήνα για να μετακινηθεί στην ακριτική Κομοτηνή…
Αν λοιπόν και υπάλληλος της Περιφέρειας με σύμβαση το 2007, μόλις το 2009 ο Μιλτιάδης Βάγγερ εμφανίζεται να είναι εκατομμυριούχος και να αγοράζει μετοχές αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ της Ναυτιλιακής Εταιρίας Λέσβου από τον εφοπλιστή Γεράσιμο Βεντούρη.
Αποτέλεσμα όλων αυτών να γίνει ο ιδιοκτήτης της μεγάλης ναυτιλιακής και Πρόεδρός της. Ο Τύπος στη Μυτιλήνη, όπως είναι λογικό, εξετάζει τον τρόπο που μέσα σε λιγότερα από 3 χρόνια ένας υπάλληλος έχει γίνει εφοπλιστής. Παράλληλα, περάν του ζητήματος που υπάρχει, οι άνθρωποι της Λέσβου εξετάζουν διάφορες πιθανές παρατυπίες που είναι πιθανό να υπάρχουν στη διαχείριση του μετοχικού κεφαλαίου και στην οποία μπορεί να εμπλέκονται και τράπεζες που χρηματοδοτούν με μεγάλα κεφάλαια την NEL LINES.
Σίγουρα όλοι θέλουμε και περιμένουμε να χυθεί ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ στην συγκεκριμένη υπόθεση…
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »