Η Σέφ Στέλλα Σπανού (μέλος του Hellenic Chef Club), θα μας ξεναγήσει στο μυρωδάτο κόσμο της Θρακιώτικης κουζίνας της.
Θα μας παρουσιάσει πιάτα με τέχνη και φαντασία δημιουργικές παρασκευές με χαρακτηριστικά εδέσματα της Θράκης, παραδοσιακά πιάτα και σαλάτες για τα Χριστούγεννα και επιδόρπια από Θρακιώτικα προϊόντα.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του RESTAURANT ΞΑΝΘΙΠΠΗ από τις 16.00 έως τις 20.00 με την ευγενική υποστήριξη των κρεοπωλείων «Μπατζακίδη», του Οίνου «Σγουρίδη», του Φώτη Ραξιώνη/Express Market και του Restaurant «Ξανθίπππη».