*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

Με παρέμβαση Σωκράτη μόνο στη ΣΕΚΑΠ το 12%!!!

30 Δεκεμβρίου
Να λοιπόν που για να πάρει μια επιχείρηση στη Θράκη την επιδότηση του 12% θα πρέπει σύμφωνα με την ιστοσελίδα xanthionline.com, να διαθέτει…Σωκράτη Ξυνίδη και…Χρίστο Πούλιο!!! (Σ. Σ. Αν δεν είναι αυτό…ρουσφέτι, τότε τι είναι;)
Έγραψε λοιπόν μεταξύ των άλλων το xanthionline.com:
«Ανάμεσα στις τοπικές επιχειρήσεις που έχουν να λαβάνουν την επιδότηση εργασίας 12%, είναι και η ΣΕΚΑΠ όπως ανάφερε κι ο Πρόεδρος στην τελευταία συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία, αντιμετώπιζε πρόβλημα στην κάλυψη των οικονομικών αναγκών κι ενόψει των γιορτών.
Ωστόσο, ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμονές των Χριστουγέννων, με εντολή του Ξανθιώτη βουλευτή και Αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Σ. Ξυνίδης, εκταμιεύθηκε ένα ποσό απ' το συνολικό χρωστούμενο για την επιδότηση εργασίας ώστε να καλυφθεί το Δώρο των Χριστουγέννων. Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν, πάντα με εντολή του κ.Ξυνίδη σε χρόνο ρεκόρ ώστε οι απαραίτητες υπογραφές και η είσπραξη να ολοκληρωθούν πριν τις αργίες των Χριστουγέννων.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι καθοριστικό ρόλο στην παραπάνω κίνηση «έπαιξε» ο Διευθυντής του εργοστασίου Χ. Πούλιος».
-Τουτέστιν για όποιους ΔΕΝ θέλει…ΔΕΝ κάνει ρουσφέτια ο κύριος Σωκράτης! Για όσους όμως θέλει….σε χρόνο ρεκόρ, τα ΛΕΦΤΑ υπάρχουν!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »