*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Νοεμβρίου

Αντίσταση! Απέναντι στους μηχανισμούς, και στο... «Λεφτά υπάρχουν»!

13 Νοεμβρίου
«Τα’ αλλάζουμε όλα από… σήμερα!»
Ναι στο Μνημόνιο…!
Ναι στην ΑΝΕΡΓΙΑ
Ναι στη ΦΤΩΧΙΑ…
Ναι στα Εμπορικά Κέντρα…
Ναι στον Τσουκάτο…
Ναι στο Τουρκικό Προξενείο
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ-ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΛΙΔΗ
Παλιοφέγγαρα πολλά, ο ήλιος να ‘ναι… καλά! Όλοι στις ΚΑΛΠΕΣ, καμία ψήφος - ΕΛΠΙΔΑΣ χαμένη

Ψήφος στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ
*ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ! Μέχρι και ο Γιώργος Παπανδρέου (μυστικά) με τον Βαγγέλη Βενιζέλου (φανερά), «κουβαλήθηκαν» στη περιοχή μας παραμονές για να «στηρίξουν» το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – Μνημόνιο - Γιαννακίδης!

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟ!
Ενδεικτικό του πανικού του Προεδρικού Σωκράτη Ξυνίδη! Χθες το βράδυ οργάνωσαν συγκέντρωση στο Κένταυρο με ομιλητή τον Βαγγέλη Βενιζέλο!!!
Σίγουρα αν ήμασταν κι εμείς όπως και οι «άλλοι», αυτό θα κάναμε…
Θα λέγαμε σε σας τους αναγνώστες μας, φουσκώνοντας σαν τα….παγόνια και το «τίποτα» όλων των ραγιάδων του συστήματος και της εξουσίας..
Ότι ΝΑΙ… Υποτασσόμαστε πλήρως στο… καθεστώς, προκειμένου να παίρνουμε τις…διαφημίσεις της Περιφέρειας ή του ΕΣΠΑ ή τις… διαφημίσεις Γιαννακίδη-Φώτη Καραλίδη που «βομβαρδίζουν» τον τοπικό τύπο…
«Τα’ αλλάζουμε όλα από… σήμερα!»
-Ναι στο Μνημόνιο…!
-Ναι στην ΑΝΕΡΓΙΑ
-Ναι στη ΦΤΩΧΙΑ…
-Ναι στα Εμπορικά Κέντρα της Ξάνθης…
-Ναι στον Τσουκάτο…
-Ναι στο Τουρκικό Προξενείο
-Ναι στον Εφραίμ και τον Αρσένιο…
-Ναι στο Βατοπαίδι…
ΔΥΝΑΤΑ! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Άρη Γιαννακίδη…

«ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΑΥΡΟ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ποιο κατεστημένο φέρνει ΟΝΕΙΡΑ;;; .
Μόνο εμείς οι τρελοί και ονειροπόλοι! Που πουλούσαμε πιτσιρικάδες τσιγάρα κι εφημερίδες κι οι παππούδες μας αντί για τα… «παραμύθια» του «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», μας κληρονομούσαν τους… ΑΝΕΝΔΟΤΟΥΣ του Γέρου της Δημοκρατίας και το Τρομοκρατήστε τους Τρομοκράτες!!!!
-Άνθρωποι και όντα υστερόβουλα
όλα στο συμφέρον τους υπόδουλα,
όλοι στηλιτεύουν και εκθειάζουνε
εύσημα στο τίποτα μοιράζουνε.
……
Ποιό κατεστημένο φέρνει όνειρα
πείτε μου εσείς μυαλά παμπόνηρα,
πάλι ένα ψεύτικο παράσημο
έκανε διάσημο τον άσημο
……
Κι ακόμη πιο απλά…
-Παλιοφέγγαρα πολλά, ο ήλιος να ‘ναι… καλά!
Ξανθιώτες, Θρακιώτες, Αύριο ΟΛΟΙ στις ΚΑΛΠΕΣ!
-Καμία ψήφος - ΕΛΠΙΔΑΣ χαμένη
Και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
-Απέναντι στους μηχανισμούς, και στο... «Λεφτά υπάρχουν»!
Ψήφος στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ Αύριο όλοι στις ΚΑΛΠΕΣ! Αντισταθείτε και κρατήστε τη ψυχή σας ελεύθερη!

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ! Μέχρι και ο Γιώργος Παπανδρέου (μυστικά) με τον Βαγγέλη Βενιζέλου (φανερά), «κουβαλήθηκαν» στη περιοχή μας παραμονές Περιφερειακών εκλογών για για να «στηρίξουν» το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – Μνημόνιο – Γιαννακίδης στην Περιφέρεια μας!
Συγκεκριμένα μυστική επίσκεψη στην Κομοτηνή φέρεται να πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δύο μέρες μετά την πρώτη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της εφημερίδας «Φωνής της Ροδόπης».
Την επίσκεψη αυτή του πρωθυπουργού στην Κομοτηνή προκάλεσε το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και το γεγονός της ήττας του ΠΑΣΟΚ στους 4 εκ των 5 Νομών της Περιφέρειας.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διήρκεσε δύο περίπου ώρες συμμετείχαν και οι πέντε Υπουργοί της Κυβέρνησης από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και συγκεκριμένα οι κ.κ. Γιώργος Πεταλωτής, Γιώργος Ντόλιος, Σωκράτης Ξυνίδης, Μιχάλης Τιμοσίδης και Χρήστος Αηδόνης.
Αυτό που συζητήθηκε στη σύσκεψη ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής ενώ αποφασίστηκε παράλληλα οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, μια περιφέρεια την οποία η κυβέρνηση εξαρχής θεωρούσε ως κάστρο και την οποία την είχε δεδομένη. Το αποτέλεσμα όμως της πρώτης Κυριακής και ο ορατός πλέον κίνδυνος να χαθεί θορύβησε όπως φαίνεται τον πρωθυπουργό, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να συγκαλέσει μυστική σύσκεψη με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης του στην Κομοτηνή.

ΧΘΕΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΤΟΝ… ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!
Μέχρι και τον Βαγγέλη Βενιζέλο «κουβάλησαν» χθες στη Ξάνθη και το βράδυ στον Κένταυροι οι άνθρωποι του Προέδρου Γιώργου Παπανδρέου!!!
Συγκεκριμένα χθες το πρωϊ την έδρα του Δ’ Σώματος Στρατού στη Ξάνθη επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να συναντήσει Βενιζελικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης (Γιώργος Χουλιάρας, Παναγιώτης Σαλτούρος, Παναγιώτης Σγουρίδης κλπ) και να τους ζητήσει να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο Γιαννακίδη-Φώτη Καραλίδη, ενώ μιλώντας στο Αμφιθέατρο του Δ’ Σώματος Στρατού καθησύχασε τους αξιωματικούς ότι με το ενιαίο μισθολόγιο δεν θα γίνουν αλλαγές στους μισθούς τους και οι περικοπές θα αφορούν τους… χαμηλόμισθους στρατιωτικούς (5ετείς, μόνιμους υπαξιωματικούς κλπ)!
Το βράδυ μάλιστα ο άνθρωπος του Προέδρου στη Ξάνθη (Σωκράτης Ξυνίδης), επρόκειτο να «κουβαλήσει» τον Βαγγέλη Βενιζέλο στον Κένταυρο προκειμένου να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση των κατοίκων!!!
-Γενικό συμπέρασμα! Φοβάται η Κυβέρνηση, φοβάται ο Γιώργος Παπανδρέου και ΤΡΕΜΕΙ το ΠΑΣΟΚ την αυριανή συντριβή του Περιφερειακού ψηφοδελτίου Γιαννακίδη στις κάλπες!
-Γι’ αυτό και παραμονές Περιφερειακών εκλογών κάνουν όλες αυτές τις κινήσεις πανικού… Μέχρι και τον Βαγγέλη Βενιζέλο έφεραν χθες το βράδυ στο Κένταυρο οι άνθρωποι.
Η απάντησή μας σε αυτές τις πρωτοφανείς προκλήσεις;
-Ξανθιώτες την Κυριακή 14 Νοεμβρίου ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ. Αντιστεκόμαστε! Για το μέλλον της περιοχή μας… Για να μην ορίζουν μηχανισμοί και Τούρκος Πρόξενος την τύχη μας!
-Για να μη «ρυθμίζουν» ή ποδηγετούν τη λαϊκή βούληση οι ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ!!! Και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »