*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Οκτωβρίου

ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Ο Β. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ

27 Οκτωβρίου
Απουσίαζαν Εύα και Ζλάτκος από τη «πρώτη» του Τσολακίδη! Κρίμα… αυτοί έπρεπε «πρώτο τραπέζι πίστα» μαζί με… Σπύρο Χαλκίδη και τους υπόλοιπους!*ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ» ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Β.ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣτην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Απόλλων» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, η επίσημη παρουσίαση των 99 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων τον Βασίλη Τσολακίδη. Ο εν λόγω συνδυασμός αφορά τον Δήμο Αβδήρων, που θα περιλαμβάνει σύμφωνα με τον νέο Καλλικρατικό Νόμο,τις τρεις ενότητες Βιστωνίδας, Αβδήρων και Σελέρου.Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σωκράτης Ξυνίδης, ο βουλευτής Μάντατζη Τσετίν, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Αχιλλέας Τσαρτσάρας, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Χρήστος Πούλιος και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης δεν παραβρέθηκαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά απέστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στο Βασίλη Τσολακίδη.
Απο την εκδήλωση απουσίαζαν πάντως τόσο η Δήμαρχος Αβδήρων Ευα Τσακίρη όσο και ο Δήμαρχος Νίκος Ζλάτκος, οι άνθρωποι που ουσιαστικά «βοήθησαν» στο να παίζει «μπάλα» μόνος ο Τσολακίδης στο Δήμο Αβδήρων!
-Κρίμα πρώτοι αυτοί έπρεπε να είναι «πρώτο τραπέζι πίστα» μαζί με… Σπύρο Χαλκίδη, Χατζόπουλο, Μιχάλη Πασχαλίδη, Παπατζή και τους υπόλοιπους!
ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ
Αρχικά, σύντομο χαιρετισμό απήθυνε ο Ξανθιώτης Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης κ. Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος θέλησε να υποδηλώσει με την παρουσία του την πλήρη υποστήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Ξυνίδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Καλλικράτη την οποία πρέπει να διαχειριστούνε άνθρωποι που έχουν αποδείξει με την πορεία τους ότι το αξίζουνε και μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος στις πλάτες τους, υποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τον κ. Τσολακίδη.
«Ο Βασίλης τάχθηκε από εσάς να υπηρετήσει από τη θέση της αντιπολίτευσης και τήρησε αυτή την εντολή με τη μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και μαχητικότητα. Για εμένα αυτή είναι η καταξίωση ενός δημοσίου προσώπου. Να έχει τα κότσια και να αντέχει. Να υποστηρίζει τον αγώνα και την εντολή που του έχει δώσει ο λαός. Σήμερα, καταξιωμένος, έρχεται να πάρει την υπόθεση του Καλλικράτη στα χέρια του και να την πάει εκεί που πρέπει. Βασιλη, είμαι βέβαιος για την επιτυχία σου, ακόμα κι αν δοθεί σκληρός αγώνας.
-ΕΣΥ θα είσαι αυτός που θα κάνει έναν μεγάλο, ισχυρό Δήμο Αβδήρων να παέι μαζί με μία ισχυρή,μεγάλη Ελλάδα, ΜΠΡΟΣΤΑ», είπε αυτολεξεί ο Υπουργός Αναπληρωτής Σωκράτης Ξυνίδης.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στον Καλλικράτη των αλλαγών και μεγάλων ανατροπών, στην ιστορία και την πολυπολιτισμικότητα των Αβδήρων που συνενώνονται με τους οικισμούς Σελέρου και Βιστωνίδας, καθώς και στις ανάγκες των δημοτών ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους.
«Στόχοι μας:
-Η δημιουργική και συμμετοχική διαδικασία στον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος.
-Εμπιστοσύνη και σεβασμός μεταξύ δήμου – δημότη.
- Ισονομία και ισοπολιτεία σε έναν δήμο που αυτές οι έννοιες γεννήθηκαν και μεγαλούργησαν αιώνες πριν.
- Ισόρροπη ανάπτυξη όλων των συνενωμένων περιοχών.
-Δημοκρατία ενός δήμου εφαλτήριο αγώνων και ιδεών.
- Ανάπτυξη της λαμπρής ιστορίας του τόπου και προώθηση του μοναδικού πολιτισμού.
- Πάνω από όλα όμως, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε όλα τα επίπεδα λήψης αποφάσεων και εφαρμογής των δημοτικών πολιτικών», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσολακίδης.
Επιπλέον, εξέφρασε την πίστη τη δική του και του συμδυασμού του, η λειτουργία του δήμου να στηρίζεται σε απαραβίαστες αρχές, όπω η διαμόρφωση ενός σύγχρονου οργανισμού εσωτερικών υπηρεσιών, η μείωση των λειτουργικών δαπανών στις απολύτως αναγκαίες, η διεκδίκηση πρόσθετων πόρων για τη χρηματοδότηση έργων κ. α.
Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης ολοκλήρωσε την ομιλία του, τονίζοντας τα εξής: « Το πόθεν έσχες ολων μας θα είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο και θα κατατίθεται στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί έτσι μόνο μπορούμε να διαφυλάξουμε το κύρος και το ήθος μας. Δέσμευση του συνδυασμού μας και θα γίνει και ΠΡΑΞΗ».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για τις εκλογικές περιφέρειες των Αβδήρων, της Βιστωνίδας και του Σελέρου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »