*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ Μ. ΒΟΓΔΟΥ

30 Οκτωβρίου
Για να δείτε πόσο αποτυχημένη τελικά είναι η περιβόητη ενοποίηση Πλατειών που διαφημίζει κάθε μέρα ο Δήμαρχος, πάτε μια βόλτα στην Μιχ. Βόγδου, όπου σχεδόν τα μισά παλιά μαγαζιά έχουν ήδη κλείσει!!! (Πρόσφατα και το ζαχαροπλαστείο του Τζούκα...).
-Θα διαπιστώσετε λοιπόν ότι ο περίφημος πεζόδρομος έχει μετατραπεί σε καθημερινό... πάρκινγκ όπου γίνετε της κακομοίρας όταν τα αυτοκίνητα που μπαίνουν και παρκάρουν εκεί κάνουν όπισθεν και δεν μπορούν να φύγουν από τη στενότητα που υπάρχει!!!
Για ποια ενοποιημένη Πλατεία μπορεί λοιπόν να μιλάει ο Δήμαρχος όταν οι υποτιθέμενοι πεζόδρομοι δεν λειτουργούν και έχουν μετατραπεί σε .....πάρκινγκ;
-Όποιος έχει αντίθετη άποψη με πρώτο τον Δήμαρχο και την Τεχνική του υπηρεσία, ας επισκεφθεί την Μ. Βόγδου πρωινές ώρες να διαπιστώσει τι αλαλούμ συμβαίνει!!!
(Σ.Σ. Κι όμως όλα θα ήταν πολύ πιο απλά αν ο Δήμαρχος δεν ήταν τόσο εγωϊστής και άφηνε μια «λωρίδα» πρόσβασης από την Βόγδου στην οδό Ηρώων προκειμένου να βελτιωθεί και το κυκλοφοριακό στη περιοχή, αλλά να ανέβει η εμπορική κίνηση και στους δύο δρόμου... Πόσο πιο απλά!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »