*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

Εμείς όμως κατανοούμε εσάς κύριε Διαφωνίδη

30 Οκτωβρίου
Έγραψε στο φύλλο της περασμένης Τρίτης του «Εμπρός» ο «επαγγελματίας» δημοσιογράφος κ.Γιάννης Διαφωνίδης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στον «Μ»:
«Δεν κατανοούμε όμως την ξαφνική και επαναλαμβανόμενη επίθεση του Γρηγόρη Ακριβόπουλου στο πρόσωπο του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη της Ξάνθης.
Είναι προφανές ότι κινείται από προσωπικούς λόγους και η επιλογή του χρόνου έχει αξιολογηθεί. Όπως επίσης και η επανάληψη των δηλώσεων.
Δικαίως εκτίθεται ο Ακριβόπουλος στη συνείδηση κάθε δημοκρατικού πολίτη και ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ διότι παραμονές των εκλογών γίνονται αυτές οι δηλώσεις που σίγουρα δεν είναι τυχαίο»...
-Δεν μπορεί λοιπόν να «κατανοήσει» ο κύριος Διαφωνίδης τον Γρηγόρη Ακριβόπουλο, μπορούμε όμως εμείς να…κατανοήσουμε τον ίδιο για τις δηλώσεις του κατά του αγωνιστή του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς!
-Καθότι τον «προεκλογικό» αγώνα του κυρίου Φώτη Καραλίδη όταν το ΠΑΣΟΚ τον κατέβασε υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης, φίλτατε κ.Διαφωνίδη, ο Γρηγόρης γνωρίζει ποιος τον πλήρωσε…Έτσι για την ιστορία! Διότι ένας Ακριβόπουλος δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους συνηγόρους…όπως πιθανόν ο κύριος Καραλίδης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »