Οργίλη αντίδραση από τους Μπεκτές - Τσαμούρ, που υπογράμμισαν τη καλή τους συνεργασία με όλους τους μειονοτικούς
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Μ»
*Πολλά «παίζονται» αυτή τη περίοδο λόγων εκλογών και καλά θα κάνουν «ορισμένοι» να μη χτυπάνε «πισώπλατα» συνυποψηφίους τους, επίσης μουσουλμάνους!
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Μ»Οργίλη ήταν η αντίδραση τόσο του αντιδημάρχου Ξάνθης κ.Μπεκτές, όσο και του στενού φίλου και συνεργάτη του κ.Τσαμούρ, για τα όσα γράφτηκαν στο «Μ» του περασμένου Σαββάτου, σε σχέση με το «γενέθλιο» τσιμπούσι-γεύμα σε ταβέρνα των Κιμμερίων.
Μάλιστα και οι δύο, αλλά και παρόντες φίλοι τους μειονοτικοί, χαρακτήρισαν υποβολιμαία και ψευδή τα δημοσιεύματα, αφήνοντας αιχμές κατά του «πληροφοριοδότη» μας, αφού όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν, «τίποτα από αυτά που γράφτηκαν, δεν ελέχθησαν…»!
Το ερευνήσαμε φυσικά το θέμα και το ψάξαμε, γιατί πολλά «παίζονται» αυτή τη περίοδο λόγων εκλογών…
Και διαπιστώσαμε ότι τελικά, όχι μόνο ουδέποτε έκαναν δηλώσεις κατά του Τουρκικού Προξενείου ή του Μετέ, αλλά αντίθετα, υπογράμμισαν την καλή σχέση που έχουν τόσο με τον επικεφαλής της Ισότητας κ. Χουσεϊν Αχμέτογλου, όσο και με τον συντοπίτη τους δημοτικό σύμβουλο Χουσεϊν Μπαντάκ.
Όπως αντιληφθήκαμε πάντως, κοινός στόχος των Μπεκτές - Τσαμούρ είναι η εκλογή όσων περισσοτέρων μειονοτικών συμβούλων γίνεται!
Χαρακτηριστική άλλωστε είναι και η θέση που εκφράζουν όλοι τους δημόσια.
«Είμαστε όλοι μια γροθιά, υπηρετούμε την μειονότητα και μέσα από τον Δήμο Ξάνθης θέλουμε να αγωνιστούμε για τα προβλήματα και τα αιτήματά της, σε όποια παράταξη κι αν ανήκουμε».
-Πάντως από συζητήσεις που κάναμε και με τους μεν και τους δε, πεποίθηση όλων είναι η κοινή προσπάθεια και συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της μειονότητας.

