*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

Θερμή υποδοχή του Γιώργου Παυλίδη στην αγορά της Κομοτηνής και σε χωριά του Ν. Ροδόπης!

30 Οκτωβρίου
Συνεχίζει καθημερινά τις περιοδείες του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ. του συνδυασμού «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», «οργώνοντας» και τους 5 Νομούς της Περιφέρειας όπου τυγχάνει θερμής υποδοχής από όλους τους πολίτες!Συνεχίζει καθημερινά τις περιοδείες του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ. του συνδυασμού «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και νυν Νομάρχης Ξάνθης, Γιώργος Παυλίδης, «οργώνοντας» και τους 5 Νομούς της Περιφέρειας όπου τον υποδέχονται θερμά όλοι οι πολίτες, δίνοντάς του το μήνυμα της νίκης από την 1η Κυριακή στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη!
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης του Συνδυασμού «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» επισκέφθηκε την Τρίτη 27/10/2010 κεντρικά σημεία της εμπορικής αγοράς της Κομοτηνής, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εμπόρους και επαγγελματίες.
Η υποδοχή που του επιφύλαξαν ήταν θερμή. Οι συζητήσεις που έγιναν περιστρέφονταν στην κάμψη της αγοραστικής κίνησης και στη δυσκολία επιβίωσης αρκετών επαγγελματιών.
Χαρακτηριστικά παλιός έμπορος της Οδού Ερμού παρατηρούσε ότι «Παλιότερα κερδίζαμε από το επάγγελμά μας επί δεκαετίες. Τώρα προσπαθούμε να καλύψουμε τα έξοδά μας, έχοντας ταυτόχρονα την υποχρέωση να συντηρούμε και τα άνεργα παιδιά μας».
Στη συνέχεια μαζί με τον υποψήφιο Αντιπ/ρχη κ. Κων/νο Μιχελή και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους που τον συνόδευαν μετέβησαν στη Διαλαμπή, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής, που εξέφρασαν τη βεβαιότητα για την επερχόμενη νίκη του Συνδυασμού.
Την Τετάρτη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης βρέθηκε στα χωριά Άρατο, Πρωτάτο και Αρίσβη της ανατολικής πλευράς της Ροδόπης.
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι γενικώς ανήσυχοι και δήλωσαν τον προβληματισμό τους για την απροκάλυπτη παρέμβαση της Κυβέρνησης στις Αυτοδιοικητικές Περιφερειακές Εκλογές.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού του Δημάρχου Ξάνθης στην Ξάνθη.

Επίσκεψη σε πεδινούς οικισμούς του Ν. Ξάνθης!
Χθες το απόγευμα, 27 Οκτωβρίου 2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ κ. Γιώργος Παυλίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, επισκέφθηκε μειονοτικούς οικισμούς της πεδινής περιοχής του Νομού Ξάνθης.
Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε τους οικισμούς, Κύρνος, Ορφανό, Κεντητή, Μικροχώρι και Ηλιόπετρα.
Έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αναφέρθηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση στο μέχρι τώρα 12ετές έργο του στην Νομαρχία Ξάνθης.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »