*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

Και να εκλεγείς, πάλι θα …παυτείς Θεολόγε μου!

30 Σεπτεμβρίου
Έγραφε ο Θεολόγος Καλαϊτζής μετά την ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ του για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ σε ανοιχτή επιστολή του στον Τύπο-πριν η υπόθεσή του εκδικαστεί στο Εφετείο Θράκης.
«Για την εκκρεμή αυτή υπόθεση, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας, με έθεσε σε προσωρινή αργία όπως προβλέπει ο Δ.Κ.Κ., μέτρο απλά και μόνο διοικητικό και όχι όπως κάποιοι κακόβουλα και κακοπροαίρετα προσπαθούν να περάσουν ως έκπτωσή μου από το τιμητικό για εμένα αξίωμα. Βιάστηκαν πολύ. Να επισημάνω επίσης ότι σε περίπτωση αθώωσής μου, που είναι σχεδόν σίγουρο, τότε το μέτρο αυτό είναι σαν να μην έχει επιβληθεί ποτέ!».
-Έλα όμως που φίλτατε Θεολόγε η περίπτωση αθώωσής σου δεν ήταν…καθόλου σίγουρα και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ με ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ποινή φυλάκισης 10 μηνών από το Εφετείο Θράκης
Και προκειμένου τότε να «γλιτώσεις» την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ, έσπευσες να…ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ από δημοτικός σύμβουλος!
-Γνωρίζεις όμως ότι και να εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, την επομένη μέρα θα σε ΠΑΥΣΕΙ και πάλι ΟΡΙΣΤΙΚΑ η Περιφερειάρχης!!!!
-Άλλωστε για το σκοπό αυτό, ουδέποτε «κυνήγησες» την «προσωρινή αργία» σου στο Συμβούλιο Επικρατείας, ενώ όπως γνωρίζεις και η αναίρεσή σου να γίνει δεκτή στον Άρειο Πάγο….απέχει πολύ από το να αθωωθείς με νέα σύνθεση στο Εφετείο Θράκης!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »