*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ... ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ!

30 Σεπτεμβρίου
Μάλλον οι εποχές που ο «αφανής εταίρος» και «άρχων» της πόλης Μανώλης Τσέπελης τύγχανε μιας ιδιότυπης ασυλίας, φαίνεται ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί...
Ειδικά μετά την καταδίκη των 20 μηνών κατά συγχώνευση από το Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης και την αποκάλυψη ότι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ τα πρόστιμα που του επέβαλε η Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης τον Φλεβάρη του 2007 στον Δήμο Ξάνθης και κινδυνεύει μέχρι και με... έκπτωση από το αξίωμά του!
Και κοντά σε όλα αυτά δώσαμε στη δημοσιότητα και νέα αποκαλυπτικά έγγραφα που αποδεικνύουν καραμπινάτη καταπάτηση 10.5 στρεμμάτων σε δασική περιοχή, στο περιβόητο... κτήμα του!,.
Πήγαν δηλαδή οι άνθρωποι, περιέφραξαν το χώρο όπως κι άλλοι «ξύπνιοι» της Χρύσας βέβαια και τώρα τον... «θεωρούν» ως δικό τους, άσχετα αν τους έχει αποβάλει από το 2003 το Δασαρχείο Ξάνθης με απόφασή του!
Αυτοί δεν φεύγουν με τίποτα!
(Σ.Σ. Αληθεύει κύριε Δήμαρχε ότι τον Φλεβάρη του 2007 η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης έδωσε ένα «χαρτί» στον Τσέπελη που βεβαίωνε ότι ο χώρος στο κτήμα του δεν ήταν... δασική έκταση; Αληθεύει;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »