*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Σεπτεμβρίου

Μεγάλη έκπληξη! Ο Αλή Ογλού Τζεμαλή κατεβαίνει με τον Χρίστο Πούλιο!

01 Σεπτεμβρίου
Μεγάλη πράγματι έκπληξη! Καθώς ο πρώην «υπαρχηγός» του Θεολόγου Καλαϊτζή στο Δροσερό και φανατικός υποστηριχτής μέχρι πρότινος του Δημάρχου Ξάνθη, Αλή Ογλού Τζεμαλή, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΟΜ ΔΡΟΣΕΡΟΥ, με το διακριτικό ρόλο «ΟΜΟΝΟΙΑ, ήρθε χθες το απόγευμα στα γραφεία του «Μ» προκειμένου να μας ανακοινώσει ότι «κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Χρίστου Πούλιου»!!!
Μάλιστα όπως μας δήλωσε ο κύριος Αλή Ογλού Τζεμελή (το χαϊδευτικό του «Τζίμης»), στον αγώνα του τον στηρίζει και ο πρώην Πρόεδρος κ.Μουζαφέρ, ενώ στο πλευρό του βρίσκονταν μαζί του και ο Νιαζή Ογλού Φεϊζη.
-Πάω με τον Πούλιο γιατί σήμερα μάλωσα άγρια με τον Πρόεδρο της ΕΑΠΑΞ Αλέκο Κυριακίδη, μου είπε έντονα οργισμένος ο κύριος Αλή Ογλού Τζεμαλή, φεύγοντας από τα γραφεία του «Μ» και σχόλιο από τη στήλη, ουδέν….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »