*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Σεπτεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

01 Σεπτεμβρίου
*Ποιος πήγε λέτε στη γιορτή του Αλέκου Κοντού στο ΑΡΩΜΑ προχθές το βράδυ πρώτος και καλύτερος;
-Μα ο «υβριστής» του… Δημήτρης Γαλανόπουλος του Τσαλίδη, του Γκορόγια και του Χατζηευαγγέλου!!!
-Προσκεκλημένος βέβαια όχι του πρώην Υπουργού αλλά του γνωστού «Πύρρου» που προσπαθεί να κάνει το κονέ…!!!
……
*Βέβαια ο Αλέκος δέχτηκε τις ευχές του Γαλανόπουλου με τη γνωστή ευγένειά του και ουδέν σχόλιο, οι λοιποί όμως προσκεκλημένοι του μειδιώντας αρκετά, καλούσαν τον Θόδωρο τον «Πύρρο» να κατέβει υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος στον Δήμο Αβδήρων!
Καθότι είναι και αυτός που τον προωθεί!!!
-Να κατέβει! Να κατέβει…
-Για να ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ δύο στη συσκευασία του ενός!!!
……
*Κι ένα αποκλειστικό. Λίγο πριν το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, παντρεύτηκε η κόρη του Δημήτρη Γαλανόπουλου (η όμορφη Αλεξάνδρα) με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ξάνθης.
-Απόντος του πατέρα της, ο οποίος προτίμησε τη γιορτή του πρώην Υπουργού και άψογου ως συνήθως στα καθήκοντά του ο αντιδήμαρχος Γιώργος Παπασταματίου.
-Τις ευχές μου στο ζευγάρι! Και τα χρόνια μου πολλά στην Αλεξάνδρα…
……
*Αλλάζω θέμα. Τελικά Τόλης Ελευθεριάδης και Μανωλάκης Τσέπελης τον «έφαγαν» τον Παναγιώτη τον Ταρενίδη από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σταυρούπολης και ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ κατεβαίνει οριστικά υποψήφιος στον Δήμο Ξάνθης…
Καθότι δεν άντεξε στις ισχυρές «πιέσεις» του Δημάρχου Ξάνθης που έφτασε στο σημείο να του πει…
-Δεν θα… κατέβω κι εγώ, αν δεν κατέβεις εσύ!!!
……
*Κατήγγειλα βέβαια πριν μέρες την συγκεκριμένη μεθόδευση (Τσέπελη - Τόλη) που έχει ως στόχο και τους Τσεγελίδη-Νίκο Σπυριδόπουλο, αλλά και δεν μου πέφτει ο λόγος… καθότι ο «αφανής» εταίρος, βρήκε και τα κάνει!!!
……
-Και στο κάτω κάτω της γραφής, αφού αυτοί (Ταρενίδης, Τσεγγελίδης και Ν. Σπυριδόπουλος…) «δεν διαμαρτυρήθηκαν» και δεν τα ΒΡΟΝΤΗΞΑΝ να…φύγουν από το συνδυασμό του Δημάρχου Ξάνθης και ν’ αφήσουν τον Λάκη με τον Τσέπελη και τον Τόλη Ελευθεριάδη να «αγναντεύουν» από ψηλά τη Σταυρούπολη…
-Σε μένα τι λόγος «πέφτει»;;;
……
*Ωστόσο κάνω και μια πρόγνωση!
-Ότι η υποψηφιότητα του Τόλη Ελευθεριάδη με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξάνθης, θα στείλει σταυρούς στον… Χρίστο Πούλιο!!!
Όλοι στη Σταυρούπολη ξέρουν την «συμπαιγνία» με τον Τσέπελη και θα τον ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ τον Τόλη με πρώτους και καλύτερους τους… Καρασακαλιδικούς!!!
Θυμηθείτε με! Γι’ αυτό και ο Πούλιος με τους δικούς του, κάνουν ήδη πάρτι που δεν θα είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Σταυρούπολης ο Ταρενίδης, αλλά ο Τόλης Ελευθεριάδης με τον… Τσέπελη!!!
……
*Προς Σωκράτη Ξυνίδη Ιπποκράτους Αθήνα
Καλά τα είπες στον Νομάρχη για τη Συνθήκη Ραμσάρ κι ότι όλα βαίνουν καλώς…
Μπορείς όμως να μου απαντήσεις ξεκάθαρα!
-Αν με τις αλλαγές της Μπιρμπίλη μπορεί να γίνει μια ξενοδοχειακή μονάδα στις παραλίες του Νομού μας; Αν μπορούν οι Ξανθιώτες επιχειρηματίες να κατασκευάσουν έστω μια… τουαλέτα στις παραλίες των Αβδήρων και του Αϊ Γιάννη, ή έστω ένα υποτυπώδες ανταγωνιστικό beach bar ώστε τα καλοκαίρια να μη πηγαίνουν όλοι οι Ξανθιώες στις παραλίες του Φαναρίου, της Καβάλας και της Κεραμωτής; Περιμένω μια καθαρή απάντηση…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »