*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ή…ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΑ; Απάντηση Σωκράτη σε Παυλίδη για την Ramsar!

31 Αυγούστου
Άμεση ήταν η απάντηση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη στις δηλώσεις του Νομάρχη Ξάνθης Γιώργου Παυλίδη για τις αλλαγές στην Κοινή Υπουργική Απόφαση για την περιοχή που προστατεύει η συνθήκη Ραμσάρ και μάλιστα μέσα από Καβαλιώτικο blog ((kavalanet.gr)
Μεταξύ άλλων ο κ. Ξυνίδης αναφέρει:
«Ο κύριος Παυλίδης και ο κος Τάτσης θα έπρεπε πρώτα μας πουν πως οριοθέτησαν με Κοινή Υπουργική Απόφαση και όχι με Προεδρικό Διάταγμα την προηγούμενη κατάσταση.
Το τi είναι ταφόπλακα και τι όχι, έχει να κάνει με την επιχειρηματολογία όσων το λένε. Θα έλεγα ότι η εισήγηση που υπάρχει βάζει κάποιες βάσεις καλής συζήτησης και η διαδικασία είναι ανοιχτή. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι ας το κάνει και να αφήσουν τα περί “ταφόπλακας” αυτοί που επί χρόνια έχοντας την ευθύνη διακυβέρνησης του τόπου και σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας, δεν έδωσαν καμία ανάπτυξης σε όλη αυτή τη ζώνη με τις προστατευόμενες περιοχές, δεν έγινε κανένα βήμα μπροστά. Ας τα αφήσουν αυτά και ας μιλήσουν κάποιοι άλλοι για το μέλλον».
-Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού για το ίδιο θέμα και χρησιμοποιώντας μάλιστα και την ίδια λέξη του Νομάρχη (ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ), ερώτηση για την αρμόδια Υπουργό κ.Μπιρμπίλη, κατέθεσε και ο βουλευτής Ξάνθης Αλέκος Κοντός..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »