*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

ΜΠΑΤΖΕλικά!

30 Ιουλίου
Τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων δέχτηκε χθες η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνέντευξη που έδωσε στην κρατική τηλεόραση. Όμως, οι αποκαλύψεις της υπουργού δεν βγήκαν στο "γυαλί", αλλά στον... διάδρομο, αφού σε "πηγαδάκι" που στήθηκε:
Η κ.Μπατζελή ρωτήθηκε ποιές είναι οι διαθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με την πιθανότητα πώλησης της ΑΤΕbank στην τράπεζα τουρκικών συμφερόντων Ziraat Bank. Και αντέδρασε σαν να την χτύπησε κεραυνός, αρνούμενη (οριζοντίως και καθέτως) την οποιαδήποτε τέτοια εξέλιξη για την Αγροτική, αφού η ίδια γνωρίζει την σπουδαιότητα, την σημαντότητα και την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης Τράπεζας.
Στη συνέχεια, η κ.Μπατζελή ρωτήθηκε τι θα έκανε η κυβέρνηση εάν δεχόταν πρόταση εξαγοράς της ΑΤΕ από την Deutche Bank... Η σιωπή της κυρίας Μπατζελή κραύγαζε αμηχανία, που όμως φαινόταν και στο πρόσωπό της. Η υπουργός δεν έδωσε καμία απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση... και άρχισε να κινεί τις "υποψίες"!
Η τρίτη ερώτηση (που ήταν περισσότερο ενημέρωση για την κ.Μπατζελή), αφορούσε την στάση της Ziraat Bank για πιθανή χαμηλότοκη δανειοδότηση του σωματείου εργαζομένων και μετόχου της ΣΕΚΑΠ!
-Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε πλήρη άγνοια για το γεγονός και δήλωσε μάλιστα πως θα ζητήσει να ενημερωθεί άμεσα για το συγκεκριμένο θέμα!!!
Σε άλλο κόσμο…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »