*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

31 Ιουλίου
*Θα κατέβει τελικά αυτόνομος ο ανεξάρτητος μειονοτικός συνδυασμός ΙΣΟΤΗΤΑ του οποίου ομόφωνα αποφάσισαν οι μειονοτικοί να συνεχίσει το έργο του, ή θα συνεργαστεί με κάποιο από τα άλλα ψηφοδέλτια;
-Το τοπίο είναι ακόμη θολό, τελική απόφαση δεν λήφθηκε, αλλά η πλειοψηφία θέλει αυτόνομη κάθοδο!
Που όμως μπορεί και να αποβεί μπούμερανγκ για την ΙΣΟΤΗΤΑ και να εκλέξει με το ζόρι έναν μόνο σύμβουλο…τον επικεφαλής του συνδυασμού!
…..
*Επίσης χθεσινές πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, δεν «σπρώχνει» αυτή τη φορά τη κάθοδο ανεξάρτητου μειονοτικού συνδυασμού.
Και απεναντίας, θέλει συνεργασία των μειονοτικών με τα κομματικά ψηφοδέλτια.
Αυτά προς το παρόν.
…..
*Πάντως την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, αναμένεται και ο δικηγόρος Ορχάν Χατζηϊμπράμ να δώσει στη δημοσιότητα ως Πρόεδρος της Γεν. συνέλευσης, την απόφαση που πήραν οι μειονοτικοί στη διαβούλευση της περασμένης Τετάρτης, για την συνέχιση λειτουργίας της ΙΣΟΤΗΤΑΣ!
….
*Σε διακοπές και ηρεμία ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Ξυνίδης ο οποίος δεν σηκώνει πλέον εκεί που βρίσκεται, ούτε το…κινητό του, μη χαλαλίζοντας σε κανέναν τις…οικογενειακές στιγμές που περνάει και καλά κάνει.
….
*Πάντως για να σταματήσουν ορισμένοι να διαδίδουν ψευδείς και ανακριβείς ειδήσεις, θα τονίσω για μια ακόμη φορά ότι…
Ο Θανάσης θα κατέβει και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τη παράταξη φυσικά του Χρίστου Πούλιου. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού…
….
*Επίσης μαθαίνω ότι «έκλεισε» με το ψηφοδέλτιο Πούλιου και θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, ο δυναμικός Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης, Γρηγόρης Στογιαννίδης.
Άνθρωπος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Σωκράτη Ξυνίδη και από τους πολύ καθαρούς συνδικαλιστές.
…..
*Συγκεχυμένη εξακολουθεί η κατάσταση στον Δήμο Βιστωνίδας, αφού ο μεν Νίκος Ζλάτκος δεν «τραβάει», η δε Ευα Τσακίρη δεν φαίνεται διατεθειμένη να πάρει πρωτοβουλία και να μπει αυτή μπροστά…
Από την άλλη ο Δημήτρης Γαλανόπουλος ναι με θέλει να κατέβει, αλλά οι πληροφορίες μου λένε ότι όπου και να πήγε του «γύρισαν»τη πλάτη…
Ακόμη και ο ξάδερφος Σπύρος Γαλανόπουλος (ο βενζινάς) για παράδειγμα, του απάντησε «ΟΧΙ»!
Μήπως πρέπει να αναλάβει να τον προωθήσει περισσότερο ο Γιαννάκης Γκορόγιας;
…..
*Στο πλευρό του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη χθες στη συνέντευξη τύπου για τις Γιορτές Π. Πόλης 2010, ο Πρόεδρος της ΔΕΑΞ Μανώλης Φανουράκης.
Τι δείχνουν όλα αυτά; Ότι ο Μανώλης δεν θ’ αντέξει στο τέλος και θα το πει το »ΝΑΙ» στον Λάκη…
Θα είναι δηλαδή 100% και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του….
-Ενώ είναι και αυτός που «πιέζει» περισσότερο από τον καθένα τον Δήμαρχο Σταυρούπολης Γιώργο Καρασακαλίδη να κατέβει μαζί τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »