*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

27 Ιουλίου
*Ένας τύπος με άσπρο παντελόνι και σιέλ πουκάμισο κυκλοφορούσε μεσάνυχτα της Παρασκευής γύρω στις 12 στην ΙΧ Μεραρχίας και…κατασκόπευε το «σπίτι» του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου, πηγαινοερχόμενος πάνω-κάτω!
-Ενημερώθηκαν Ασφάλεια και Αντιτρομοκρατική, διότι ο ΣΕΧΤΑ ναι μεν «χτύπησε» «βατοπεδινό», καθόλου παράξενο όμως να χτυπήσει και… «αντιβατοπεδινούς»!!! Πάντως έχουν γνώση οι φύλακες και καλά θα κάνει ο Δήμαρχος να βάλει περισσότερο ΦΩΣ στο συγκεκριμένο δρόμο!
…….
*Αυλαία στη πολιτική του καριέρα στη Τοπική Αυτοδιοίκηση , λέγεται ότι έβαλε ο Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργος Καρασακαλίδης. Τουλάχιστον αναφέρουν και φιλικά του έντυπα.
Ωστόσο, ποτέ μη πεις ποτέ!
-Καθότι στη πολιτική όλα μπορούν ν’ αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη…Αυτή είναι η δική μου πολιτική εκτίμηση.
….
*Στην Αθήνα χθες ο Δήμαρχος Ξάνθης για τον Πολεοδομικό Σχεδιασμό της πόλης. Το πρωϊ πήγε, το βράδυ αναμένονταν να επιστρέψει…
….
*Στο μεταξύ αύριο μεσημεριάτικα (στις 13.30) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, αλλά δεν προβλέπεται ιδιαίτερος χαμός…
Καθότι πολλοί επιστρέφουν από τις διακοπές τους για να είναι παρόντες και να….επιστρέψουν στις παραλίες για «μαύρισμα»!
…..
*Όλα δείχνουν ότι τελικά δεν θα κατέβει ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Μειονοτικός Συνδυασμός στις επόμενες δημοτικές αρχές…
Άπαντες δείχνουν «απρόθυμοι» σε ένα τέτοιο εγχείρημα, αφού κινδυνεύουν να μην εκλέξουν ούτε έναν δημοτικό σύμβουλο αυτή τη φορά μετά την συνένωση του Δήμου Ξάνθης με τον Δήμο Σταυρούπολης…
….
*Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων ο πρώην αντιπρύτανης και βουλευτής Φίλιππας Τσαλίδης; Με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο ψηφοδέλτιό του τον Δημήτρη Γαλανόπουλο;
Μακάρι να τελειώνουμε και με τους δύο στη…συσκευασία του ενός!
-Βέβαια όλα αυτά δείχνουν ένα πράγμα. Ότι μάλλον για….«περίπατο» πάνε αυτή τη φορά ο Βασίλης Τσολακίδης. Όλοι για πάρτι του δουλεύουνε!!!
….
*»Έδεσε» την υποψηφιότητά του ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης για υποψήφιος Περιφερειάρχης με το χρίσμα της Ν.Δ. στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη.
Και δικαιώθηκε για μια ακόμη φορά σε μια αποκλειστικότητά του ο «Μαχητής».
……
*Συνεχίζονται οι ύβρεις και συκοφαντίες του «Εμπρός» (Γ.Δ.) κατά του Αλέκου Κοντού με μια διαφορά…
Είναι κάποια στιγμή μη τα «πάρει» ο βουλευτής της Ν.Δ. και βγει και καταγγείλει δημόσια τον Διαφωνίδη, για ποιο λόγο τον «βρίζει» και ποια είναι η…βαθύτερη αιτία που από ένθερμος υποστηριχτής και….οπαδός του (τα γραπτά μένουν…), ξαφνικά έκανε στροφή 180 μοιρών!
….
*Επισημαίνεται ότι ο Γ. Διαφωνίδης σε σύσκεψη των ιδιοκτητών των τοπικών εφημερίδων ενώπιον των δημοσιογράφων, μέχρι… «κατάρες» έριχνε στον Κοντό και ο λόγος φυσικά είναι ο γνωστός!
-Καθαρά και μόνο οικονομικός…
……
*Υπό το φως του…προβολέα του Xanthi Channel έδωσε τη συνέντευξή του στα τοπικά Μ.Μ.Ε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ.Μαγκριώτης, αφού εκείνη ακριβώς την ώρα, είχε σημειωθεί black out στη Ξάνθη!
Συμβαίνουν κι αυτά…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »