*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουνίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

22 Ιουνίου
*Σχολιάζοντας την επιστολή του Θόδωρου του «Πύρρου» ο Τένης Καμαρίδης στη «Θράκη» του Σαββάτου, σημειώνει μεταξύ των άλλων και τα παρακάτω:
«Δεν θα μείνω στα ορθογραφικά λάθη του φίλου μου του «Πύρρου», αλλά στο περιεχόμενο της επιστολής καθώς επίσης και στον παραλήπτη της!!! Για σου Θόδωρε…Τασακλή! Μωρέ καλά σας κάνει ο «παλιόφιλός» μου, όλους σας!»
-Δηλαδή τι τους έκανα Τένη που εσύ δεν τους… έκανες; Για να ανέλυσέ το εκ βαθέων να «ανακαλύψω» τα εσώψυχα της ψυχής σου, για μια ακόμη φορά…
-Οπότε και να ξέρω να σου απαντήσω αναλόγως…
……
*Κι όσο για την φίλη μου Σούλα Ιακωβίδου, επαναλαμβάνω ότι το άτομο χρειάζεται να ‘χει «αυτογνωσία». Καθότι εκτός από «επικίνδυνη» γι’ αυτή τη παράταξη… αποδεικνύεται και άφιλη και αχάριστη σε όλους αυτούς που την στήριξαν και την έκαναν Πρόεδρο!
…..
*Προσωπική εκτίμηση. Η επιστολή του «Πύρρου» για τη Σούλα, έλεγε μόνο αλήθειες! «Πρώτη» συνεδρίαση της ΝΟΔΕ και τά ‘κανε μούσκεμα!
Και κυρίως…
-Άλλα έλεγε πριν τις εκλογές στους μεν κι άλλα… μετά!
……
*Δηλαδή Τένη μου η ΝΟΔΕ στη Ξάνθη θα αντιμετωπίσει Σωκράτη Ξυνίδη-Τσαρτσάρα κλπ με την… Σουλάρα;;;
Εντάξει, μ’ έπεισες!
(Στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης πάντως κάνουν πάρτι...).
……
*Τι θα γίνει με τον Μιχάλη Λομβαρδέα τελικά; Θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Πούλιου ή με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξάνθης;
-Το ερώτημα είναι και για τον φίλο μου Μάκη Δάγκα που ξέρει καλύτερα από τον καθένα, τα δημοτικά παρασκήνια…
……
*Το θέμα δεν είναι βέβαια με ποιο ψηφοδέλτιο θα κατέβει ο Μιχάλης Λομβαρδέας, αλλά αν θα εκλεγεί ή όχι!
Κι εδώ η άποψή μου είναι ξεκάθαρη.
-Χρειάζεται το νέο δημοτικό συμβούλιο παρουσίες σαν του Λομβαρδέα!
……
*Το είδατε τι έγινε τελικά το βράδυ της Παρασκευής με το «φασισταριό» που «χτύπησε» αντιδημοκρατικά προκειμένου να μη γίνει η ομιλία του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Θανάση Πλεύρη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης.
-Οι… μαύρες κουκούλες, οι γνωστοί «άγνωστοι» κι ανάμεσά τους και η γνωστή καθηγήτρια δημόσια υπάλληλος, σε ρόλο συντονίστριας… απέκλεισαν από νωρίς το απόγευμα την είσοδο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης!
-Κι από μακριά οι αστυνομικοί απλά… παρακολουθούσαν!
……
*Στην Ελλάδα της Δημοκρατίας όπου υποτίθεται ο καθένας μπορεί να μιλάει ελεύθερα, τελικά μερικοί «κουκουλοφόροι» εμπόδισαν φασιστικά και αντιδημοκρατικά μια ομιλία με το Πατριωτικό θέμα.
-Ο Τουρκικός επεκτακτισμός στη Θράκη!
……
*Την ομιλία δεν ήθελαν το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, οι «γνωστοί άγνωστοι» προβοκάτορες κι όπως αποδείχθηκε και το… Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας!
-Ερώτημα της στήλης.
-Μήπως τελικά το να σέβεσαι τη Σημαία, να αγωνιάς για την πατρίδα σου… είναι… προδοσία; Μήπως;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »