*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιουνίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

11 Ιουνίου
*Είναι δυνατόν η βατοπεδινή Δήμαρχος των Αβδήρων Εύα Τσακίρη να πιστεύει ότι δεν ξέρουμε τα «παιχνιδάκια» της και ότι αυτή «διέρρευσε» τα περιβόητα έγγραφα της Λιμενικής Επιτροπής του Πόρτο Λάγος στη συγκεκριμένη χρονική μάλιστα στιγμή κατά του Σωκράτη Ξυνίδη;
-Καθότι ξέρει ότι λίγους μήνες ακόμη (μέχρι τον Νοέμβριο…), κρατάν τα «ψωμιά» της!!!
Και ο επόμενος Δήμαρχος έχει υποχρέωση, θα ασχοληθεί και με τα… «έργα»της στο Δήμο!
……
*Και ποιο απλό μέλος δηλαδή μιας Διοίκησης «κιτρινιστές» του «Ελεύθερου Τύπου» μπορεί να γνώριζε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Σγουριδικού Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής του κυρίου Συμεωνίδη με τον Εφραίμ και τις επιστολές που του έστελνε ασπαζόμενος την… «δεξιά» του;;;
-Αν δεν ξέρατε, γιατί δεν ρωτούσατε να μάθετε, τίνος άνθρωπος ήταν ο Συμεωνίδης;
……
*Το αποκάλυψα χθες από το «Μαχητή» και επιμένω…
-Εφραίμ - Αρσένιος με τους «ενταύθα» «υπηκόους»τους «βατοπεδινούς», κρύβονται πίσω από τη λάσπη κατά του Σωκράτη!!!
……
*Λογικό βέβαια Εφραίμ - Αρσένιος να θέλουν να «εξοντώσουν» όλους τους «βατοπεδινούς» εδώ στη Ξάνθη (ξεκίνησαν με τις αγωγές κατά του «Μαχητή» και του Πάνου Παπαδόπουλου), ώστε όταν επανέρθουν στις διεκδικήσεις τους για την Βιστωνίδα να παίζουν χωρίς… «αντίπαλο»!!!
Αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη! Τους περιμένουμε και πάλι με… «ανοιχτές αγκάλες»!
……
*Θυμηθείτε επίσης και τη «λάσπη» που εισέπραξε ο ίδιος ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης από τον γνωστό Π.Β.Π (τον παρουσιαστή του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη…) και πάλι στο ίδιο μοτίβο με αυτό του Σωκράτη!
Με τη διαφορά ότι το θέμα παίχτηκε μόνο «τοπικά»τότε, ενώ τώρα λόγω της ιδιότητας του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ έγινε… Πανελλήνιο!
-Προς το παρόν, μόνο τον Μητροπολίτη άφησαν ακόμη έξω, αλλά κι αυτόν κάποια στιγμή, κάτι θα βρουν να του «προσάψουν»!
Γιατί δεν «λύγισε» απέναντι στα συμφέροντά τους!
……
*ΑΛΗΤΕΙΑ «Ελεύθερου Τύπου»!!!
-Στη πρώτη σελίδα μια φράση από την επιστολή που έστειλε ο Σγουριδικός Συμεωνίδης στον Εφραίμ (Ασπάζομαι την Δεξιά σας…) και από κάτω… φωτογραφία του Σωκράτη!
Και στις μέσα σελίδες φυσικά… τίποτα!!!
-Η ίδια εφημερίδα που αποκάλυψε δηλαδή και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τη περίοδο εκείνη ο Συμεωνίδης με τον Εφραίμ!!!
……
*Διαφορετικές πολιτικές διαδρομές με τον Σωκράτη και πολιτικές θέσεις, αλλά εδώ εκτός από το «επικίνδυνο» ψέμα, κινδυνεύουμε να μείνουμε αύριο (που σίγουρα θα επανέρθουν οι βατοπεδινοί για τη Βιστωνίδα στις γνωστές διεκδικήσεις τους…) με ελάχιστους να ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ στους δρόμους!!!
-Καθότι κάποια στιγμή όσοι δεν αντέξουν, θα ΑΗΔΙΑΣΟΥΝ και θα τα παρατήσουν!!!
-Αυτό το σκεφτήκατε καθόλου;
……
*Και ποια βαράνε τελικά τον Σωκράτη; Ο ΣΚΑΪ και η «Καθημερινή» του Αλαφούζου που έβγαλαν… «άγιο» με τον Παπαχελά τον Εφραίμ και ο «Ελεύθερος Τύπος» που αυτοαναγορεύτηκε ξαφνικά σε σημαία των… «βατοπεδινών!!!
-Και που δεν μπήκε καν στο κόπο να ρωτήσει τι άποψη έχει η Ξάνθη για τους ενταύθα «πληροφοριοδότες» του…που εκείνη την εποχή έτρωγαν τα «ψαράκια» τους με τον Αρσένιο στο ΚΤΗΜΑ και έκλειναν τα ραντεβού τους από το συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο που όλοι ξέρουμε!!!
-Ενώ μέχρι και με… αεροπλανάκι «πέταξαν» τον Αρσένιο για να δει τις… «εκτάσεις» του από ψηλά!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »