*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαΐου

«Μάθημα» Σγουρίδη για το….»Χατζηκαλλικράτης»! Για όλα φταίει το….τέρας της γραφειοκρατίας!

29 Μαΐου

Εδώ ο κόσμος καίγεται (για το Χατζηκαλλικράτης στη Ξάνθη εννοώ) και ο….Σγουρίδης «χτενίζεται»!!! Καημός του να τον «χρίσουν» υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ οι Γ. Παπανδρέου-Σωκράτης Ξυνίδης οπότε…άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!
Οι νέες δηλώσεις λοιπόν του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, έχουν πράγματι πλάκα…Και ιδού τι αναφέρει μεταξύ των άλλων στις χθεσινές δηλώσεις:
«Το τέρας της γραφειοκρατίας έχει επιφέρει όπως είναι γνωστό πολλές δυσάρεστες καταστάσεις στη χώρα και τους πολίτες. Μάλιστα ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του Σχεδίου Καλλικράτη είναι και η πάταξη της γραφειοκρατίας προς όφελος των πολιτών και ταυτόχρονα της χάραξης αξόνων ανάπτυξης. «Η γραφειοκρατία είναι η μεγαλύτερη τροχοπέδη όχι μόνο της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης αλλά γενικότερα της Ελλάδας» υπογραμμίζει σε δηλώσεις του ο πρώην βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης, καλώντας τους Δημάρχους να κάνουν την….υπέρβαση!
-Κύριε Χατζηευαγγέλου, κυρία Σακάλογλου…λάβετε σοβαρά υπόψη τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή σας. Αφού δεν βρήκε τίποτε άλλο να πει για το «Χατζηκαλλικράτη» στη Ξάνθη! Υπέρ σας είναι κι αυτό…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »