*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ Τη Κυριακή ψηφίζουν οι Νεοδημοκράτες για νέο Πρόεδρο στη ΝΟΔΕ & νέους Προέδρους στις Τοπικές Δημοτικές Οργανώσεις!

28 Μαΐου
Για νέο Πρόεδρο στη ΝΟΔΕ, αλλά και τους νέους Προέδρους και μέλη στις Τοπικές Δημοτικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, ψηφίζει η βάση την ερχόμενη Κυριακή.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ
Υποψήφιοι Πρόεδροι για τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης διεκδικώντας την ψήφο των ψηφοφόρων και μελών της Ν.Δ. είναι οι: Περικλής Καρβουνίδης και Σούλα Ιακωβίδου.
Και οι δύο σε κοινή συνέντευξη, τάχτηκαν υπέρ της ενότητας της Νέας Δημοκρατίας.
.....
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ν.Δ. ΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Υποψήφιοι για την Τοπική Δημοτική Οργάνωση Πόλης Ξάνθης κατεβαίνουν στις εκλογές της Κυριακής η δικηγόρος Αλεξία Γκιρτζίκη και ο πολιτικός μηχανικός Αλέξανδρος Καρακασίδης.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΙΑ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ
Υποψήφια Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Η Αλεξία Γκιρτζίκη γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1976. Πατέρας της είναι ο Γιώργος Γκιρτζίκης, Διευθυντής του εργοστασίου της ΔΕΛΤΑ στην Ξάνθη και ενεργό στέλεχος εδώ και αρκετά χρόνια της Νέας Δημοκρατίας αλλά και Ταμίας της ΕΠΟ.
Μητέρα της η Ελένη, αγρότισσα..
1) Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
2) Παρακολουθεί το πρώτο έτος Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης στο Αθλητικό Δίκαιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.
3) Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην κατεύθυνση Αθλητικό Management του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης & του Τμήματος ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
4) Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην κατεύθυνση Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργατικού Δικαίου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
5) Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Ξάνθη, 4ης Οκτωβρίου 6.
6) Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά σε άριστο επίπεδο.
Είναι ένας νέος άνθρωπος γεμάτος όνειρα και ελπίδα για το μέλλον.
……

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ. ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ
Υποψήφιος Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης
Γεννήθηκα στην Ξάνθη το 1969. Αφού τελείωσα το 1ο Λύκειο Ξάνθης, σπούδασα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Ξάνθη) Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Ασκώ το επάγγελμα του μηχανικού από το 1997. Το 1999, με συνάδελφο μηχανικό, μπήκαμε στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και σε συνεργασία με εταιρείες του εξωτερικού ασχοληθήκαμε στην ανάπτυξη φωτοβολταϊκών – αιολικών συστημάτων καθώς και τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας σε εγκαταστάσεις και κτίρια. Η συνεργασία αυτή επεκτάθηκε και σε τομείς πιστοποιήσεων ISO καθώς, σε επιθεωρήσεις εγκαταστάσεων και σε μετρήσεις ατμοσφαιρικών παραμέτρων.
Για τρία χρόνια εργάστηκα ως Προϊστάμενος Παραγωγής και υπεύθυνος Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στη ΣΕΒΑΘ ΑΒΕΕ και έπειτα ως τεχνικός σύμβουλος στην ΤΕΔΚ Ξάνθης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, για την ορεινή και μειονεκτική περιοχή του Ν. Ξάνθης καθώς και την κοινότητα Σελέρου.
Από το 2006 είμαι στο χώρο της ύδρευσης ως Τεχνικός Διευθυντής στη ΔΕΥΑ Χρυσούπολης όπου και ολοκληρώθηκαν μέσω του Γ’ ΚΠΣ έργα άνω των 10 εκ. ευρώ και προγραμματιστήκαν έργα για το ΕΣΠΑ άνω των 20 εκ. ευρώ, από το 2009 εργάζομαι στη ΔΕΥΑ Βιστωνίδας.
Έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εξοικονόμησης ενέργειας, επιθεωρήσεων – οργάνωσης καθώς και με δυνατότητες ανάπτυξης περιφερειακών – τοπικών δομών και βελτιστοποίησης της δημόσιας διοίκησης.
Συμμετείχα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου συμβούλων Αν. Μακεδονίας Θράκης (Καβάλα), και συμμετέχω ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων Μηχανικών Ξάνθης καθώς και ως μέλος σε ξένους φορείς Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και μετρήσεων.
Στις εκλογές 30 Μαΐου του 2010 είμαι υποψήφιος Πρόεδρος Τοπικής του Δ. Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας.
…..
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ
Φίλες και Φίλοι Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες ,
Το Νοέμβριο του 2009 οι ψηφοφόροι της ΝΔ, δεν ψήφισαν, επαναστάτησαν, έδωσαν μια ιστορική εντολή στον Πρόεδρό μας Αντώνη Σαμαρά, έδωσαν την ευθύνη να οδηγήσει την παράταξη σε νέους αγώνες για την πρόοδο του ελληνικού λαού και κυρίως για το δικαίωμα της ελπίδας, στα νέα παιδιά του τόπου μας. Ειδικά νέοι και άτομα προχωρημένης ηλικίας με πάθος πρωτόγνωρο και υπομονή αξιοθαύμαστη, ψήφισαν για εκείνον που θα έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο κόμμα και γενικότερα στο γερασμένο μεταπολιτευτικό πολιτικό μας σύστημα. Κατάφεραν εκείνο που κάποιους μήνες πριν φάνταζε σαν δονκιχωτικός μύθος. Έδωσαν με μεγάλη πλειοψηφία, την δυνατότητα στον Αντώνη Σαμαρά να κάνει πράξη τα όσα οράματα τους, να κάνει πράξη τα οράματά μας.
Το Νοέμβριο του 2009 ο λαός της Νέας Δημοκρατίας μίλησε, η βάση του κόμματος, ο ψηφοφόρος, μίλησε. Η εντολή του ήταν ηχηρή και αδιαμφισβήτητη. Η νέα Νέα Δημοκρατία την Κυριακή 30 Μαϊου είναι μαζί, είναι ενωμένη και αποφασίζει.
Την Κυριακή 30 Μαϊου ζητώ την ψήφο σας, ζητώ από όλους τους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες να συμμετέχετε και να με στηρίξετε με την ψήφο σας, να προχωρήσουμε μαζί. Ζητώ την ψήφο σας για την Τοπική της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη, για να κάνουμε τη ΝΔ ξανά την ελπίδα της Ελλάδας, ώστε να φτιάξουμε μαζί την Ελλάδα της ελπίδας.
Με όραμα ένα κόμμα, όπου θα επικρατεί η αξιοκρατία, ο δημοκρατικός έλεγχος, η λογοδοσία. Όπου η φωνή της βάσης θα ακούγεται. Όπου η γνώμη των μελών θα γίνεται σεβαστή. Όπου οι ιδέες μας θα λάμπουν, δεν θα κρύβονται. Όπου καθένας θα μετριέται κατά την προσφορά του και θα αξιοποιείται κατά τις δυνατότητές του. Όπου θα υπάρχει αλληλεγγύη ανάμεσά μας. Όπου δεν θα υπάρχει καμία ανοχή για «μηχανισμούς», για «παρεούλες», για «κυκλώματα». Ένα κόμμα όπου θα κυκλοφορεί καθαρός αέρας και φρέσκες ιδέες, άξιοι άνθρωποι, διαφάνεια και αξιοκρατία παντού.
Τώρα αρχίζει μια καινούργια εποχή για τη Νέα Δημοκρατία, ζητώ την ψήφο σας για τον τόπο μας, για να κάνουμε ξανά τη ΝΔ ελπίδα της πατρίδας μας.
Αλέξανδρος Καρακασίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ξάνθης Νέας Δημοκρατίας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »