*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Απριλίου

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» Συνάντηση Πάγκαλου με Σωκράτη Ξυνίδη, Τσετίν & Χατζηοσμάν!

29 Απριλίου
Μόνο «συμπτωματική» δεν μπορεί να ήταν η συνάντηση των δύο μειονοτικών βουλευτών Ξάνθης και Ροδόπης (μαζί με τον Σωκράτη Ξυνίδη) με τον Θόδωρο Πάγκαλο μια μέρα (τη Τρίτη) πριν ανακοινωθούν οι Δήμοι σύμφωνα με το Σχέδιο «Καλλικράτης».
Η είδηση; Ότι την είδηση στα Μ.Μ.Ε δεν έδωσε ο Σωκράτης Ξυνίδης, αλλά… ο Τσετίν τονίζοντας τα παρακάτω στο δελτίο τύπου:
«Ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ξάνθης Τσετίν Μαντατζή, επισκέφτηκε μαζί με τον βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, στο γραφείο του στην Αθήνα.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με θέμα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή και ιδιαίτερα, τη μειονότητα της Θράκης, συμμετείχε και ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και βουλευτής Ξάνθης, Σωκράτης Ξυνίδης. Στη συνάντηση οι βουλευτές παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα της περιοχής και της μειονότητας και πρότειναν τρόπους επίλυσής τους. Όλοι δεσμεύτηκαν να εργαστούν από κοινού για την επίλυση των προβλημάτων».
-Ωστόσο οι δικές μας πηγές αναφέρουν άλλα. Ότι ο Πάγκαλος ήθελε ν’ ακούσει προσωπικά τις απόψεις των δύο μειονοτικών βουλευτών για τις συνενώσεις των Δήμων στους δύο Νομούς, με τον Τσετίν να «στηρίζει» ευθέως τη πρόταση του Σωκράτη με τον Τόπειρο αυτόνομο και το Σέλερο με Άβδηρα και Βιστωνίδα!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »