*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ: Μοναδικός στόχος του «Χατζηκαλλικράτης», να εξασφαλίσουν ρόλους στους εκλεκτούς επαγγελματίες Δημάρχους τους, με ανύπαρκτο έργο!

30 Απριλίου

Σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτες Σωκράτη Ξυνίδη, Τσαρτσάρα και Χατζηευαγγέλου«Μοναδικός στόχος του «Χατζηκαλλικράτης», να εξασφαλίσουν ρόλους στους εκλεκτούς επαγγελματίες Δημάρχους τους, με ανύπαρκτο έργο!», καταγγέλλει η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης για τον Χάρτη των 4 Δήμων σύμφωνα με τον «Χατζηκαλλικράτη» για το Νομό Ξάνθης!!!
Η κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας επιτίθεται ευθέως κατά του «νέου ΠΑΣΟΚ» φωτογραφίζοντας τον Σωκράτη Ξυνίδη, τονίζοντας με έμφαση ότι, «τους ενδιαφέρει να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα» κι όχι το συμφέρον του τόπου ή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
...
Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ
Το νέο ΠΑΣΟΚ, το οποίο ΔΗΘΕΝ κόπτετε για το καλό του τόπου, με την ανακοίνωση του χωροταξικού σχεδιασμού του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», αποδεικνύει τελικά για μια ακόμη φορά ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέρονται.
Στο νομό μας, ήδη από μερίδα του τύπου αλλά και των πολιτών, ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» χαρακτηρίζεται ειρωνικά ως «ΧΑΤΖΗΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» αφού όλοι πλέον είναι πεπεισμένοι ότι ο μοναδικός στόχος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, είναι να εξασφαλίσουν ρόλους, στους εκλεκτούς επαγγελματίες Δημάρχους τους, με ανύπαρκτο έργο.
Για πόσο ακόμα νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να «παραπλανούν τις τοπικές κοινωνίες, εξυπηρετώντας προσωπικά και κομματικά συμφέροντα»;
Για πόσο ακόμα νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να παίζουν με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως είναι η διοικητική μεταρρύθμιση, «κυρίως για την περιοχή μας που οι δυνατότητες ανάπτυξης και προοπτικής της, φαλκιδεύονται από σκοπιμότητες και μικροπολιτικές επιδιώξεις»;
Άραγε έχουν τώρα το σθένος κάποιοι σ’ αυτό το τόπο να βγουν και να μιλήσουν για «πληρωμένους κονδυλοφόρους», για «σκοτεινό παρασκήνιο που σχεδιάζει το μέλλον μας, για εμάς χωρίς εμάς», όπως έκαναν μόλις οκτώ μήνες πριν επειδή φοβόταν μήπως δεν θα επανεκλεγούν και καλούσαν πανικόβλητοι τον κόσμο σε κινητοποιήσεις;
Αυτό είναι το όραμά τους για τον τόπο;
Πλανώνται οικτρά.
Ο λαός δεν θα υποκύψει.
Τον καλούμε να αντιδράσει και να ξηλώσει το νοσηρό καθεστώς «των κολλητών», των συναλλαγών, των γνωστών πολιτικών κύκλων, οι οποίοι προσπαθούν ήδη να μας πείσουν για τα νέα πολιτικά ήθη και «την προσφορά τους» στον τόπο.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »