*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Απριλίου

ΜΙΑ «ΘΟΛΗ» ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΓΚΟΡΤΖΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

10 Απριλίου
ΜΟΛΟΝΟΤΙ το πρόσωπο που υπογράφει την «θολή» επιστολή που φιλοξενούμε σήμερα στον «Μαχητή» (Χ. Δημητριάδης Λυγδών 17) είναι… «ανύπαρκτο» ύστερα από μια μικρή έρευνα που κάναμε, αυτό δεν μας… απασχολεί ιδιαίτερα! Έτσι την δημοσιεύουμε αυτούσια και απαντάμε στη συνέχεια:


Κύριε Παπαδόπουλε
Χριστός Ανέστη

Διάβασα σαν τοπικός αναγνώστης του «ΜΑΧΗΤΗ» στις 31.03.2010, το σχετικό άρθρο σας για συγκεκριμένο Δημοτικό Σύμβουλο (Απόστολος Αγκόρτζας).
Επειδή γνωρίζω πολύ καλά, τόσο τον Δημοτικό Σύμβουλο όσο και εσάς, (άριστο τεχνίτη του γραπτού λόγου και διαμορφωτή της κοινής γνώμης), πιστεύω ότι το γραπτό σας είναι μια ψευδής και «κακόβουλη», πληροφόρηση και όχι φυσικά από τον Δήμαρχο με τον οποίο όπως λέγεται, επίσης συμφάγατε την επόμενη ημέρα. Ακόμα δεν πιστεύω ότι είναι μια έντεχνη κακοήθεια για ευτελή συμφέροντα( π.χ. εξυπηρέτηση κάποιας υποψηφιότητας).
Ο προαναφερόμενος Δημοτικός Σύμβουλος (Απόστολος Αγκόρτζας), έδειξε με την μέχρι σήμερα συμπεριφορά του στο Δήμο ότι είναι αυτόνομος και φυσικά έχει την στήριξη πάντα της οικογένειάς του. Ποτέ δεν ζήτησε την πολιτική στήριξη του Δημάρχου, θεωρώντας μόνο τιμή, την συμμετοχή του στο συνδυασμό του. Ποτέ δεν απείλησε να μετακινηθεί στο συνδυασμό του αντιπάλου του. Ποτέ δεν «κατακεραύνωσε τον Δήμαρχο και τον κατηγόρησε που δεν τον έκανε ούτε ένα χρόνο Αντιδήμαρχο». Ποτέ δεν το ζήτησε ο ίδιος ούτε χρησιμοποίησε κάποιον τρίτο γι’ αυτό.
Αν ο Δήμαρχος θέλησε να γευματίσει μαζί του το θεώρησε και αυτό τιμή. Αν είχε δε μαζί του και τον … «Πρωτοσύγκελό του» (Μανώλης Τσέπελης), ήταν δικαίωμα του Δημάρχου.
Το τι ειπώθηκε στο γεύμα το ξέρουν μόνο οι παριστάμενοι και από τον προσκληθέντα Δημοτικό Σύμβουλο δεν ειπώθηκε τουλάχιστον δημόσια τίποτε.
Το άρθρο σας όμως μου δίνει την εντύπωση ότι….κάποιος άλλος ετοιμάζεται για στροφή 180 μοιρών.
Τέλος «ένα απλό ερώτημα». αν κάποιος σας έλεγε, ότι η κορούλα σας, αν δεν είχε την προσωπική εμβέλεια της μητέρας της, ούτε… για κλητήρα στην επιχείρησή σας θα την παίρνατε, πως θα τον χαρακτηρίζατε;
Φιλικά
Χ. Δημητριάδης
Λυγδών 17

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Αγαπητέ κ. Χ. Δημητριάδη ή όπως αλλιώς σας λένε…
1. Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο με ποιόν «συντρώγει» ο κύριος Απόστολος Αγκόρτζας όπως κι αν προσχώρησε στο στρατόπεδο του «αφανούς εταίρου» Μανώλη Τσέπελη… Άλλωστε είναι και συνάδελφοι ξενοδόχοι πλέον.
2. Το αν είναι «αυτόνομος» ή όχι, επίσης είναι δικαίωμα του δημοτικού συμβούλου κ. Απόστολου Αγκόρτζα. «Αυτόφωτος» είναι;;;
3. Ποια είναι τελικά η «ψευδής και κακόβουλη πληροφόρηση» μου, αφού ομολογείτε και επιβεβαιώνετε ότι «ο κύριος Απόστολος Αγκόρτζας συνέφαγε με τον κύριο Τσέπελη και τον Δήμαρχο;» Μήπως το ότι θα κατέβει εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξάνθης; Ή το ότι στο ξενοδοχείο του Απόστολου οργανώνονταν οι συνάξεις του παρ’ ολίγον ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη; Ή ότι καταγγέλλοντας στη Δημαρχιακή Επιτροπή υπερτιμολογήσεις στις προμήθειες, επί εβδομάδες αιωρούνταν βαριές κατηγορίες κατά του Δήμου; Και τελικά γιατί το θέμα εκείνο ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος το έκανε «γαργάρα»; Εκεί που κατακεραύνωνε Δήμαρχο και Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης;
4. Κοινό μυστικό στη παράταξη του Δημάρχου αποτελούσε ο διακαής πόθος του κυρίου Απόστολου Αγκόρτζα να γίνει Αντιδήμαρχος Ξάνθης, έστω κι αν στην «στροφή» τελικώς τον έφαγε ο κύριος… Μπεκτές!
5. Το τι ειπώθηκε στο γεύμα το γνωρίζω καλά, διότι πρώτος και καλύτερος, έσπευσε να τα πει σε κοινούς φίλους, ο ίδιος ο κύριος Απόστολος Αγκόρτζας!!! Την έχει άλλωστε την συνήθεια… Κι επομένως δεν θα πρέπει να παραπονιέται που διέρρευσαν.
6. Δεν συνέφαγα με τον Δήμαρχο, αφού μόνο εγώ… έφαγα! Διότι ο Δήμαρχος ήταν ήδη… «φαγωμένος» από το τραπέζι που προηγήθηκε με τον κύριο Τσέπελη και τον κύριο Απόστολο Αγκόρτζα. Και απλά με βρήκε εκεί και ήπιαμε ένα κρασί μαζί αφού τον περίμενε η παρέα του.
7. Τέλος «στο απλό ερώτημα», αν κάποιος σας έλεγε, ότι η κορούλα σας, αν δεν είχε την προσωπική εμβέλεια της μητέρας της, ούτε… για κλητήρα στην επιχείρησή σας (;;;) θα την παίρνατε, πως θα τον χαρακτηρίζατε…
Η απάντηση είναι πολύ απλή. Διαθέτει την προσωπική εμβέλεια του πατέρα της και κάνει ραδιόφωνο και τηλεόραση από ηλικία 9 ετών γιατί μεγάλωσε μέσα στο συγκεκριμένο χώρο…
Φιλικά
Πάνος Παπαδόπουλος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »