*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαρτίου

Η Μαριάνα…υβρίζει υπέροχα! Ε άει σιχτίρ! Golden boy κ.Παππά…

30 Μαρτίου









Όσο ήταν ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ στη ΣΕΚΑΠ ο κύριος Παππάς, όλοι αυτοί οι κύριοι βέβαια με πρώτη την κυρία Μαριάνα (στο My club), ήταν φουλ από καλά…λόγια, χώρια που κάθονταν και στη «παρέα» του όταν τον συναντούσαν, έστω τυχαία…
Τώρα όμως τα πράματα άλλαξαν ριζικά με αποτέλεσμα οι τότε φίλοι του, να φτάνουν στο σημείο να του λένε τώρα….»Αί στο διάολο»!
Γράφει λοιπόν η Μαριάνα Ξανθοπούλου στο προχθεσινό «Εμπρός» αναφερόμενη στη συνέντευξη τύπου του νέου Προέδρου της ΣΕΚΑΠ κ.Πράτσου τη περασμένη Παρασκευή:
«…με τον περιορισμό δαπανών που έχει κάνει η νέα διοίκηση από το Δεκέμβριο που ανέλαβε, έχει εξοικονομήσει 2 εκ. ευρώ και ότι αν αυτό το είχε κάνει επί μια δεκαετία θα είχε αποθεματικό 20 εκ. ευρώ! Αυτό και μόνο δείχνει τι γινόταν μέσα στην ΣΕΚΑΠ.
Μπάτε σκύλοι αλέστε και απλά ψήφους δώστε!!!! Αλλά και εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Πράτσος σε μια αποστροφή του λόγου του φανέρωσε το μισθό του προηγούμενου προέδρου κ. Παπά. Είπε επί λέξει: «Δεν μπορεί ο πρόεδρος να έχει 300.000 ευρώ κόστος το χρόνο στην εταιρεία…».
Δηλαδή ο κ. Παπάς έπαιρνε 25.000 ευρώ το μήνα! Το golden boy ο κ. Παπάς που από τραυματιοφορέας (ούτε καν νοσηλευτής) έγινε πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ γιατί είχε μπάρμπα στην Κορώνη επί γαλάζιας διακυβέρνησης! Κάτι τέτοια βλέπεις και λες: Ε άει σιχτίρ!!!»
-Κύριε Παππά, κύριε Ράπτη, κύριε Αγγέλου…Τι απαντάτε;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »