*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαρτίου

«Στενεύει» ο κλοιός! Κακοκατασκευασμένα τα πρακτικά!

30 Μαρτίου
Συνέντευξη Χρίστου Πούλιου και Παναγιώτη Μιχαηλίδη χθες για την «αμαρτωλή» ΕΤΕΝΕΞ με αποκαλυπτικά νέα στοιχεία και ντοκουμέντα«ΜΠΕΡΔΕΨΕ» ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
*Το πρακτικό Νο 10 ήταν 6 Ιουνίου του 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 και το πρακτικό Νο 11 (μεταγενέστερο υποτίθεται…), είχε ημερομηνία 30/12/2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00!!
*Ο Δήμαρχος ουδέποτε ζήτησε τις παραιτήσεις Θ. Καλαϊτζή-Τσέπελη, γιατί χωρίς αυτούς, δεν μπορεί να κατεβεί στις εκλογές…

«Στενεύει» πλέον ο κλοιός για τον γνωστό Θεολόγο Καλαϊτζή. Ο οποίος αντί μετά την τελεσίδικη καταδίκη του στο Εφετείο Θράκη «σεμνά και ταπεινά» να σιωπήσει και να κοιτάξει τι θα κάνει σε σχέση με την επαγγελματική του ιδιότητα (δικηγόρος), συνεχίσει να ζητάει και τα… ρέστα από πάνω, ενώ στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!!!
Χθες σε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Νατάσσα», ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρίστος Πούλιος με το μέλος της ΕΤΕΝΕΞ και πολιτικό μηχανικό Παναγιώτη Μιχαηλίδη, στην κυριολεξία «ξετίναξαν» τον Θεολόγο Καλαϊτζή καταγγέλλοντας ευθέως ως «κακοκατασκευασμένα τα πρακτικά» του Δ.Σ. που τους έδωσε και αποκαλύπτοντας ότι πλην αυτών, δεν τους έδωσε κανένα παραστατικό!!! Έτσι ώστε αναλυτικά να αναφέρονται οι δαπάνες και τα χρήματα που έφτασαν μια κερδοφόρα Α.Ε. που ως αποκλειστικό σκοπό έχει την είσπραξη ενοικίων να την βάλουν και… μέσα!!!
...
ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ «ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ» ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ
Συγκεκριμένα για παραποίηση και «φαλκίδευση» πρακτικών της ΕΤΕΝΕΞ κατηγόρησε χθες ευθέως τον Θεολόγο Καλαϊτζή, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης Χρίστος Πούλιος, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παρεχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας.
(Σ.Σ. φαλκίδευση η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του φαλκιδεύω… υπονομεύω, αποδυναμώνω, αλλοιώνω έντεχνα την ουσία αρχών ή θεσμών, περιορίζω κατακτημένα, νόμιμα δικαιώματα).
Ο κ. Πούλιος έκανε λόγο για σήψη στη Δημοτική Αρχή Ξάνθης και τόνισε ότι εφόσον ο Δήμος αλλάξει χέρια θα παύσει η λειτουργία τέτοιων εταιρειών, που αποσκοπούν μόνο σε «ρουσφετολογικές και προσωπικές εξυπηρετήσεις».
Στη συνέντευξη ήταν παρόν και το μέλος της ΕΤΕΝΕΞ πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Μιχαηλίδης, που αναφέρθηκε σε μία σειρά ενεργειών που έκανε ο ίδιος για να διαλευκάνει τη «σκοτεινή» λειτουργία της εν λόγω εταιρείας.
Σημειώνεται ότι την περασμένη Δευτέρα ο κ. Πούλιος έκανε έγγραφη στον Εισαγγελέα για την υπόθεση της ΕΤΕΝΕΞ και μετά το πέρας των εορτών του Πάσχα θα προσφύγει εκ νέου στον Εισαγγελέα Ξάνθης με τα νέα στοιχεία, αφού προς το παρόν δεν του έχουν δοθεί ούτε τα παραστατικά της εταιρείας…
...
ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ…ΕΦΟΡΙΑ!
Ο Χρίστος Πούλιος, αναφέρθηκε ακόμη στους εργαζομένους της ΕΤΕΝΕΞ με τρίμηνες και τετράμηνες συμβάσεις, εκ των οποίων δύο εμφανίζονται μάλιστα ως μόνιμοι υπάλληλοι!!! Χωρίς να γνωρίζει κανείς το αντικείμενό τους, ενώ και η «δικαιολογία» κάνουμε κοινωνική πολιτική για να μην πληρώσουμε την… Εφορία, ενδεχομένως να προκαλέσει την παρέμβαση του ΣΔΟΕ και των ελεγκτικών μηχανισμών στις εταιρείες του Δήμου Ξάνθης. Γεγονός που επισημάνθηκε ιδιαίτερα και από τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Βασιλειάδη που για το θέμα αυτό είχε επικοινωνία με τον Προϊστάμενο της Α’ ΔΟΥ Ξάνθης και χαρακτήρισε «παράνομη τη πράξη».
...
ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ «ΛΑΘΗ» ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
Στη συνέντευξη τύπου όμως οι κύριοι Πούλιος-Παναγιώτης Μιχαηλίδης, κατέθεσαν και διάφορα ντοκουμέντα για να αποδείξουν την αλήθεια των καταγγελιών τους. Π.χ. Παρουσίασαν Ισολογισμό του έτους 2007 στο οποίο εμφανίζεται να υπογράφει ως Πρόεδρος της εταιρείας ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης ο οποίος όμως ήταν Πρόεδρος της ΕΤΕΝΕΞ μέχρι το έτος 2006 και τον διαδέχτηκε ο…Θεολόγος Καλαϊτζής.
Επίσης ο κύριος Πούλιος κατέθεσε και τοπ πρακτικό Νο 10 με ημερομηνία 6 Ιουνίου του 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 και το πρακτικό Νο 11 που είχε ημερομηνία 30/12/2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00! Δηλαδή… ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ του… πρακτικού Νο 10!!!! Απίστευτα δηλαδή πράγματα…
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ:
ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…
Με τη σειρά του, ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε κατά καιρούς να λάβει έγγραφα στοιχεία για την λειτουργία και τις δράσεις της εταιρείας, που όμως του δόθηκαν καθυστερημένα και τόνισε ότι οι τοπικοί άρχοντες πρέπει να τιμούν το ρόλο που τους δίνουν οι δημότες.
Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Πούλιος υποστήριξε ότι με συνεχείς ερωτήσείς του, στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητούσε στοιχεία για τόσο για την ΕΤΕΝΕΞ όσο και για την ΕΑΠΑΞ. Ανέφερε ότι η εταιρεία δημιουργήθηκε για να εισπράττει ενοίκια και να εξυπηρετεί μικροπολιτικά συμφέροντα. Να σημειωθεί ότι ο κ. Καλαϊτζής είχε χαρακτηρίσει αυτή τη τακτική «Κοινωνική Πολιτική του Δήμου Ξάνθης, που ήταν μάλιστα εν γνώσει του Δημάρχου Ξάνθης».
Τέλος ο κ. Πούλιος ανέφερε ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης ουδέποτε ζήτησε την παραίτηση του κ. Καλαϊτζή, διότι δεν μπορεί να κατέβει στις εκλογές χωρίς τους Τσέπελη – Καλαϊτζή.
Επιφυλάχθηκε δε να ενημερώσει τη κοινή γνώμη για την εξέλιξη της υπόθεσης, μετά το πέρας των εορτών του Πάσχα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »