*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαρτίου

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Παρέπεμψε Ξυνίδη - Πούλιο σε Μπ. Πατσίδου - Παν. Μιχαηλίδη για ΕΑΠΑΞ & ΕΤΕΝΕΞ!

19 Μαρτίου
Λέξη για την «ταμπακέρα», «ομπρέλα» προστασίας για Θεολόγο Καλαϊτζή - Γ. Παπασταματίου και απάντηση στην παράταξη ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ με πολλούς… αποδέκτες!
ΑΠΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΟ» ΠΑΣΧΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!
*Μόνο που η Πατσίδου από 1/12/2009 ζητάει «στοιχεία» κύριε Δήμαρχε, αλλά επί 3 μήνες ο Παπασταματίου παρά τις «οχλήσεις» της, ως Πρόεδρος της ΕΑΠΑΞ και αντιπρόεδρος της ΕΤΕΝΕΞ κώφευσε και δεν της απάντησε!!!
Η ΕΑΠΑΞ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ!!!
Τα κινητά των Θεολόγου Καλαϊτζή (2 στον αριθμό, 6937.444.801 & 6937.444.810) - Γ. Παπασταματίου - Γ. Δερέ ακόμη και… ΣΗΜΕΡΑ που ο δεύτερος εδώ και δύο μήνες έχει παραιτηθεί, τα πληρώνει η ΕΑΠΑΞ!
ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «Μ» ΑΝΤΙ ΤΗΣ… ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑΣ!
Αντί να διαψεύσει τα δημοσιεύματά μας για τη ζημιογόνα ΕΤΕΝΕΞ, κατηγορεί την παράταξη Πούλιου ότι, «ακολουθεί» δημοσιεύματα που έχουν άλλο… στόχο από τον πραγματικό!!!
Λέξη για την «ταμπακέρα», «ομπρέλα» προστασίας για Θεολόγο Καλαϊτζή-Γ. Παπασταματίου και απάντηση στην παράταξη ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ με πολλούς… αποδέκτες, έστειλε χθες ο Δήμαρχος Ξάνθης για τις περιβόητες δημοτικές εταιρείες ΕΑΠΑΞ & ΕΤΕΝΕΞ που στην ουσία «κουμαντάρουν» οι ίδιοι άνθρωποι!
Ο Δήμαρχος Ξάνθης αποφεύγοντας να πει λέξη για την «ταμπακέρα», παρέπεμψε τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης Θανάση Ξυνίδη και Χρίστο Πούλιο στους Μπέττυ Πλατσίδου (μέλος στο Δ.Σ. της ΕΑΠΑΞ) και Παναγιώτη Μιχαηλίδη (μέλος στο Δ.Σ. της ΕΤΕΝΕΞ) λέγοντας ότι, «έχουν τα στοιχεία που ζητάνε και θα μπορούσαν να τους ενημερώσουν…», τονίζοντας ότι «η αντιπολίτευση πάσχει από πολιτικό κενό και τρέχει πίσω από δημοσιεύματα…».
(Σ.Σ. «Τσάτσοι» της παράταξης Πούλιου είναι οι δικοί σου συνεργάτες κα φίλοι κύριε Δήμαρχε κι όχι εμείς…).
-Τι επίτηδες «παραβλέπει» ο Δήμαρχος Ξάνθης στη προσπάθειά του να καλύψει τους Θεολόγο Καλαϊτζή (συνεχίζει να μη παραιτείται από ΕΑΠΑΞ και ΕΤΕΝΕΞ!!!) και Γιώργο Παπασταματίου;
ΟΤΙ η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος Μπέττυ Πατσίδου από 1/12/2009 ζητάει «στοιχεία», δηλαδή εδώ και 3.5 μήνες, αλλά ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παπασταματίου μολονότι ΚΑΘΕΤΑΙ όλη τη μέρα στο Δημαρχείο, όσο και ο λογιστής και διευθυντής της ΕΠΑΞ κ. Δερές παρά τις «οχλήσεις» της δεν της έδωσαν, καμία απάντηση μέχρι σήμερα!!!
-3.5 μήνες κύριε Δήμαρχε…
Η ΕΑΠΑΞ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΪΤΖΗ & ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ!!!
Ο Δήμαρχος Ξάνθης, στον πανικό του να «καλύψει» τους δύο στενούς συνεργάτες του, ρίχνει όμως «λάσπη» και στον «Μαχητή», αντί να διαψεύσει τα δημοσιεύματά μας για τη ζημιογόνα ΕΤΕΝΕΞ και το διάτρητο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ της ΕΤΕΝΕΞ με τους επιχειρηματίες του Hotel Elisso.
(Σ.Σ. Το ευχαριστώ του φυσικά που τον στηρίξαμε με ψυχή τόσα χρόνια…)
Kατηγορώντας την παράταξη Πούλιου ότι, «ακολουθεί» δημοσιεύματα που έχουν άλλο… στόχο από τον πραγματικό!!! (Σ.Σ. Ποιόν στόχο φίλτατε Δήμαρχε;)
Ως απάντηση λοιπόν στον Δήμαρχο Ξάνθης για τους δύο στενούς συνεργάτες του στις δύο «αμαρτωλές» εταιρείες, κάνουμε σήμερα μία ακόμη συνταραχτική αποκάλυψη!!!
-Ότι η ΕΑΠΑΞ ακόμη και σήμερα που έχει παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος ο κύριος Καλαϊτζής του πληρώνει ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΑ τηλέφωνα!!! Και το ίδιο συμβαίνει και με τον κύριο Γιώργο Παπασταματίου και όχι μόνο.
Συγκεκριμένα τα κινητά των Θεολόγου Καλαϊτζή (2 στον αριθμό και συγκριμένα τα νούμερα 6937.444.801 & 6937.444.810!!!), Γιώργου Παπασταματίου (6937.444.808), Άκη Δαγκόπουλου (6937.444.804), Γιώργου Δερέ (6937.444.800) τα πληρώνει η ΕΑΠΑΞ ακόμη και… ΣΗΜΕΡΑ!!!!
Κι ενώ ο Παπασταματίου εδώ και δύο μήνες, υποτίθεται ότι έχει παραιτηθεί από Πρόεδρος της ΕΑΠΑΞ!!! Και δεν είναι τα μόνα… Αλλά θα επανέρθουμε.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗ ΞΥΝΙΔΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥΛΙΟ
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, κατόπιν όσων είδαν το φως της δημοσιότητας από τη δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Ο Δήμαρχος Ξάνθης ως πρόσωπο και ως θεσμός δεν μπορεί να κατευθύνεται ούτε από δημοσιεύματα, ούτε από επιθυμίες πολιτικές ή προσωπικές κάποιων.
Ως Δημοτική Αρχή, λειτουργούμε με πρόγραμμα και στρατηγική προς όφελος των δημοτών μας και μόνο.
Όμως, η πλευρά της αντιπολίτευσης, προσπαθώντας να καλύψει το δικό της πολιτικό κενό απέναντι στην κοινωνία, μη έχοντας ουσιαστικές προτάσεις και θέσεις για τα ζητήματα του τόπου, προσπαθεί και ακολουθεί δημοσιεύματα που έχουν άλλο στόχο από τον πραγματικό.
Ως Δήμαρχος, δήλωσα προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι θέματα σοβαρά, που απαιτούν εμπεριστατωμένες απαντήσεις, θα απαντηθούν τότε που ο Δήμαρχος κρίνει ότι πρέπει να συμβεί αυτό.
Σε καμία περίπτωση το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι η πολιτική αρένα, στην οποία ο καθένας θα λέει ότι θέλει, όπως θέλει και μόνο για να βρίσκεται στην πολιτική επικαιρότητα.
Θυμίζω δε στην αντιπολίτευση και δη στην παράταξη του κου Πούλιου, ότι έχει σε κάθε νομικό πρόσωπο, συμβούλους ή μέλη του συνδυασμού του, που είχαν και έχουν πρόσβαση σε όσα στοιχεία ζητούν, που συμμετείχαν και συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων, τον παραπέμπω δε εκεί για να ενημερωθεί καλύτερα.
Γνωρίζω ότι οι επόμενες ημέρες και μέχρι τις εκλογές, θα είναι έντονες από πολιτικής άποψης και η αντιπολίτευση, στερούμενη λόγων και προτάσεων θα κάνει ότι είναι δυνατό για να αμαυρώσει την εικόνα του Δήμου Ξάνθης, εκμεταλλευόμενη και την υπάρχουσα οικονομική κρίση, διογκώνοντας περισσότερα τα γεγονότα, επενδύοντας στην ευαισθησία του πολίτη.
Δεν θα ακολουθήσουμε το δρόμο τους.
Για εμάς, πολιτική δεν είναι πυροτέχνημα, δεν είναι χόμπι.
Για εμάς η πολιτική είναι λειτούργημα προς όφελος όλων των Ξανθιωτών.
Αυτό τους ενοχλεί και εμείς αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Όλα τα έργα, όλες οι δράσεις, δικαιώθηκαν και θα δικαιώνονται στο χρόνο.
Τις απαντήσεις που ζητά όμως ο κ. Πούλιος και η παράταξή του, θα τις λάβουν στο δημοκρατικό πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου και μόνο.»
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »