*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

11 Μαρτίου
*Αφήστε τι γράφουν τα γνωστά «παπαγαλάκια»…
Ο Αντώνης Σαμαράς ξέρει γιατί στη Ξάνθη έπαθε συντριβή η Νέα Δημοκρατία κι ότι όσο είναι στο κόμμα ο Κοντός, τόσο αυτό θα βρίσκεται τοπικά σε… «κώμα»!
……
*Εκτός από τη γνωστή παρέα των «αγροτοσυνεταιριστών» (Ράπτης, Χατζηελευθεριάδης κλπ) του γνωστού συστήματος «βολεμάτων» σε διάφορες θέσεις και τον κουμπάρο του «Πύρρο» άντε και τους Μωραϊτη - Ταρενίδη, κανέναν πλέον δεν εκφράζει ο Κοντός…
Κι όποιον στηρίζει… θα παθαίνει ότι κι ο Παπαχρήστου! Συντριβή…
……
*Κι όσο για το… συγγραφικό του ταλέντο; Μέχρι και ο πλέον φανατικός «υποστηριχτής» του κύριος Διαφωνίδης, ιδού πως σχολίασε προχθές στο «Εμπρός»:
«Τοποθέτησε ο Κοντός εργαζόμενους της πρώην ΣΕΒΑΘ και ΣΕΠΕΚ σε θέσεις στο δημόσιο όπου δεν έχουν αντικείμενο; Δεν το πιστεύουμε! Αν είναι δυνατόν!
Δεν κάνει τέτοια πράγματα ο Κοντός… Πρόκειται για συκοφαντία χειρίστου είδους που κατασκεύασε η κακή κυβέρνηση του Πασόκ! Εξάλλου ο Κοντός ήταν απασχολημένος στο να συγγράψει το νέο του βιβλίο».
-Και σχόλιο από μένα ουδέν!
……
*Να ρωτήσω τώρα τον κύριο Γ. Δερέ ή τον Δήμαρχο Ξάνθης, ποιο είναι το «αντικείμενο» του κυρίου Γιαχοντούδη στην ΕΑΠΑΞ;
-Φαντάζομαι ότι θα μας το… αναλύσει ο κύριος Αλέκος Κυριακίδης όταν με τον καιρό κάποια στιγμή αναλάβει Πρόεδρος ή Διευθύνων σύμβουλος…
……
*Ώστε 6.000 Ευρώ ζητούσε η Πετρούλα από τον Φανουράκη για να την φέρει για Βασίλισσα του Καρναβαλιού, ε…
Συν τρία… ακόμη πονηρά αιτήματα που διατύπωσε; Και γι’ αυτό δεν την πήρε…
-Δείτε ρε πόσο προκόβει τελικά στην εποχή μας το πιο αρχαίο «επάγγελμα»…
……
*«Μια συνεταιριστική μας έμεινε, τις άλλες τις έκλεισε ο Κοντός ας είναι καλά, θα πρέπει να φροντίσουμε ΟΛΟΙ να μην κλείσει και η ΣΕΚΑΠ», έγραψε προχθές ο Γ. Διαφωνίδης.
-Δεν τη φοβάμαι καθόλου τη ΣΕΚΑΠ διότι στο διοικητικό της συμβούλιο διαθέτει και… Ανέστη Καραπαπάζογλου!
……
*Στο δικαστήριο Ράπτη όπου πήγε μάρτυρας υπεράσπισης του πρώην Προέδρου της ΣΕΒΑΘ ο Κοντός για την ακάλυπτη επιταγή, είχε χαρακτηρίσει την συνεταιριστική εταιρεία… κρατικοσυνεταιριστική.
-Η ΣΕΚΑΠ ανήκει στην ίδια κατηγορία;
……
*Τι τα θέλει και πηγαίνει ο Χρίστος Μούρκας στο «Πυρήνα» του Δάγκα; Οι πληροφορίες μου λένε ότι και το πρωί της Τρίτης η μεγάλη πλειοψηφία των παρόντων τα έσερνε στον Δήμαρχο κανονικά κι ο Μούρκας που «στριμώχτηκε» άγρια να υποστηρίξει προσπαθούσε τον Λάκη, αλλά χειρότερα τα έφτιαχνε τα πράγματα!
……
*Αν στον Μούρκο έλαχε να γίνει «υπερασπιστής» των έργων (;) του Δημάρχου, τότε σώθηκε ο Λάκης…
Θα πάει ακόμη πιο ψηλά τον Πούλιο!
……
*Τελικά πληρώνονταν ή δεν πήρε δραχμή από την ΕΤΕΝΕ ο Γιώργος Παπασταματίου και τα διοικητικά έξοδα της εταιρείας, ήταν κυρίως έξοδα των Θ. Καλαϊτζή και Γ. Δερέ; Ποιος επιτέλους θα μας απαντήσει, αφού κανείς δεν τολμάει;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »