*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Μαρτίου

ΣΤΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ 3η σημαντική επένδυση του Δημήτρη Κλειτσιώτη ύψους 400.000 Ευρώ στο αγρόκτημα Νέας Αμισσού!

06 Μαρτίου
*Σε δύσκολους καιρούς, κάνει μονάδα 200 βουβαλοκεφαλών ελεύθερης βοσκής με τα παράγωγά τους! Μια νέα δυναμική και αναπτυξιακή επένδυση που βρίσκεται ήδη σε θετική κατεύθυνση ύψους 400.000 Ευρώ, έχει δρομολογήσει για το Νομό μας, ο γνωστός Ξανθιώτης κτηνοτρόφος και επιχειρηματίας Δημήτρης Κλειτσιώτης.
Πρόκειται ουσιαστικά για την 3η επένδυση του Δημήτρη Κλειτσιώτη και μάλιστα σε «δύσκολους καιρούς» για την Ελληνική οικονομία και κτηνοτροφία, που θα αναπτυχθεί στη περιοχή του Ν. Αμισσού Ξάνθης και αφορά μια νέα κτηνοτροφική μονάδα με 200 βουβαλομάνες ελεύθερης βοσκής με τα παράγωγά τους.
Συγκεκριμένα εκπονήθηκε η μελέτη προκαταρκτικής Περιβαλλοντικής Εκτίμησης και Αξιολόγησης (Π.Π.Ε. και Α) για την προέγκριση Χωροθέτησης.
Επίσης κατατέθηκε μελέτη διαχείρισης και διάθεσης αποβλήτων και μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την σύνταξη του φακέλου άδειας ίδρυσης και λειτουργίας της μονάδας για υποβολή στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης.
Σημειώνουμε ότι η έγκριση μελέτης Περιβαλλοντικής Χωροθέτησης βρίσκεται ήδη προς έγκριση στην Περιφέρεια ΑΜΘ και είναι πλέον θέμα χρόνου και γραφειοκρατίας να εγκριθεί για να αρχίσει να υλοποιείται η επένδυση.
Όπως είναι γνωστό ο κ. Δημήτρης Κλειτσιώτης έχει ενταχθεί και στο πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας και βιολογικής κτηνοτροφίας σε χοιρινά και αιγοπρόβατα που ήδη αναπτύσσονται στην κτηνοτροφική του μονάδα, ενώ παράλληλα διαθέτει και 500 στρέμματα βιολογικής καλλιέργειας.
Η νέα επένδυση που όπως αναφέραμε και παραπάνω, είναι η 3η που πραγματοποιεί ο κ. Δημήτρης Κλειτσιώτης θα προσφέρει και νέες θέσεις εργασίας σε δύσκολους καιρούς και σε μια εποχή που η λέξη «επένδυση» ακούγεται σπάνια πλέον στην περιοχή της Θράκης.
Και κλείνοντας αυτό το σημείωμα να τονίσουμε ότι η υπό έγκριση επένδυση βρίσκεται στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜΘ στο Δασαρχείο και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και πιστεύουμε ότι το συντομότερο η επένδυση θα προχωρήσει και θα λειτουργήσει, χωρίς να «κολλήσει» στις καλένδες της γραφειοκρατίας ως συνήθως συμβαίνει…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »