*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

Ποια η …«γραμμή άμυνας» του Αλέκου;

26 Φεβρουαρίου
Με διαφορετικές «γραμμές άμυνας» θα εμφανιστούν στις εξεταστικές επιτροπές που έχουν ήδη συσταθεί (Siemens, Βατοπέδι), και σε αυτή για την οικονομία, τα στελέχη της ΝΔ που εμπλέκονται ή φέρονται να εμπλέκονται στις συγκεκριμένες υποθέσεις. Πρόκειται για τους κ. Θ. Ρουσόπουλο, Π. Δούκα και το δεξί χέρι του Κ. Καραμανλή, Γ. Αγγέλου, ως προς το Βατοπέδι, Ντ. Μπακογιάννη ως προς τη Siemens και Γ. Αλογοσκούφη και Γ. Παπαθανασίου για την οικονομία.
Ο κ. Ρουσόπουλος θα παραπέμψει στα όσα είχε πει όταν «ξέσπασε» το θέμα και θα επισημάνει ότι κανένα από τα έγγραφα των ανταλλαγών εκτάσεων δεν φέρει την υπογραφή του.
Αντίστοιχο επιχείρημα θα παρουσιάσει ο κ. Π. Δούκας, ο οποίος όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα σταματήσει εκεί. Ο πρώην υφυπουργός έχει καταστήσει σαφές -απευθυνόμενος κυρίως στο εσωτερικό της ΝΔ- ότι είναι έτοιμος να μιλήσει για τις πιέσεις που δεχόταν, προκειμένου να συναινέσει στην ανταλλαγή των ακινήτων και να ζητήσει με τη σειρά του από τη διοίκηση της ΚΕΔ να προχωρήσει στην υπογραφή των σχετικών πράξεων με τη μονή Βατοπεδίου.
Ο κ. Αγγέλου θα «οχυρωθεί» πίσω από το γεγονός ότι επισήμως δεν είχε καμία αρμοδιότητα ούτε κυβερνητική θέση για να υλοποιήσει το σχέδιο αυτό.
-Ο ημέτερος Κοντός; Ποια «γραμμή άμυνας» θα ακολουθήσει;
-Αυτή των…σημειωμάτων με τον Ιατρίδη στη Μαντέλη;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »