*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Φεβρουαρίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

27 Φεβρουαρίου
*Διάβασαν που γράφαμε ότι…χώρισαν και έσπευσαν να μας…διαψεύσουν Φανουράκης και Ρέα…
Άσχετα αν η τελευταία έχει να φανεί καιρό στη Ξάνθη και όλο το Καρναβάλι έλαμψε δια της απουσίας της!
….
*Γράφει λοιπόν με νόημα το gossip-tv.gr:
«Σε ένα αποκριάτικο party στην Ξάνθη ξεκίνησαν το δικό τους παραμύθι η Ρέα Τουτουνζή και ο Μανώλης Φανουράκης, σε ένα αποκριάτικο party, πάλι στην Ξάνθη, έναν χρόνο μετά, συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους. Στην αποκριάτική ατμόσφαιρα της Ξάνθης βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες η πρώην Σταρ Ελλάς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Ξάνθης, και όπως ήταν φυσικό, οι αναμνήσεις από την πρώτη τους γνωριμία πριν από έναν χρόνο τις ίδιες ημέρες, ακόμα και στα ίδια events, «φούντωσαν». Φυσικά, τα ταξιδάκια της Ρέας Τουτουντζή προς την Ξάνθη έχουν γίνει πλέον συνήθεια για την ίδια, η οποία όμως δεν φαίνεται να λογαριάζει από χιλιόμετρα προκειμένου να βρίσκεται με κάθε ευκαιρία στο πλευρό του συντρόφου της: «Θα γίνει πολύ σύντομα (σ.σ. το επόμενο ταξίδι στην Ξάνθη). Ανεβοκατεβαίνω σχεδόν κάθε δυο βδομάδες, αφού εκεί μένει μόνιμα ο σύντροφός μου» δήλωσε το μοντέλο. Ποιος ο λόγος να το κρύψει άλλωστε;»
-Καλά παιδιά…σας πιστέψαμε! Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε άλλο…
…..
*Μαθαίνω ότι χαμός έγινε την περασμένη Πέμπτη στο Αμάν bar όπου εκεί κεντρικά αστέρια του μπαρ ήταν η Γεωργία (αδερφής της Θεανώς) και η Χριστίνα ενώ μουσική έπαιζε ο δημοφιλής Παναγιώτης Σκοπελίτης ο οποίος έχει μοιράσει τις ημέρες μαζί με τον Γιώργο Ψαθά.
….
*Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι πολύ καιρό έχω να δω τον Βασίλη Ζουμπούλη να παίζει εκεί κάτι που φέρνει αναταράξεις στο Αμάν καθώς οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Βασίλης Ζουμπούλης αποτελεί παρελθόν για το Αμάν bar.
-Βρε Τάκη κρίμα είναι το παιδί... γιατί δεν του δίνεις κανένα μεροκάματο ή κανένα δανεικό…;
-Όχι τίποτα άλλο αλλά έχουμε και οικονομική κρίση!
….
*Η είδηση. Ενώ η Αφροδίτη έχει χωρίσει με τον Παναγιώτη τον «συνοδό», σχεδόν κάθε βράδυ είναι στο ΑΜΑΝ bar, όπως για παράδειγμα προχθές το βράδυ….
Μαζί με Θεανώ και Αργύρη του Αδιέξοδου!
-Βρε μπας και ψάχνει τον…Τόρη και ντρέπεται να το πει;;;

*Στην Ξάνθη βρίσκεται ο Μάκης Αρίφογλου προκειμένου να ξεκουραστεί για λίγο καιρό και να γεμίσει μπαταρίες για το νέο πρόγραμμα που ετοιμάζει ο Πάνος Καλίδης στην Αθήνα.
…..
*Αλλάζω θέμα τώρα και περνάω σε ευχές.
Τις ευχές μου να στείλω στον φίλο μου τον Βαγγέλη Γεωργανά ο οποίος έχει τα γενέθλιά του την ερχόμενη Δευτέρα και κλείνει μάλιστα τα 34.
-Φίλε Βαγγέλη χρόνια πολλά και να παραμείνεις έτσι «ζεν πρεμιέ» ελεύθερος και ωραίος!!!
….
*Τα χρόνια μου πολλά όμως να στείλω και στην ποιήτρια της Skoda Ξάνθη Δέσποινα Ουζγούρογλου η οποία έχει κι αυτή τα γενέθλιά της την ερχόμενη Δευτέρα και το μοναδικό δώρο που θέλει απ’ όλους είναι η μεγάλη νίκη της Skoda Ξάνθη επί του ΠΑΟΚ.!!!
-Αμήν!!!
…….
*Τι γίνεται με την πάντα λαμπερή και όμορφη Βιργινία; Χώρισε με τον αγαπημένο της d.j. και γι’ αυτό την βλέπω μέχρι αργά στο ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ «κόβοντας» ακόμη και τα ρεπό της;
…….
*Group στο facebook με το όνομα Γιώργος Κουμουλίδης έχουν δημιουργήσει φίλοι του Γιώργου Κουμουλίδη για να τον βοηθήσουν στην επιλογή που έκανε να συμμετέχει στο μεγάλο talent show Ελλάδα έχεις Ταλέντο που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.
Μάλιστα μέσα στους φίλους που έσπευσαν να τον διαδώσουν στο facebook είναι και η δημοφιλής Αφροδίτη.
…..
*»Ξεκούραση» για μια βδομάδα στο Romeo live κι όπως είπε ο Παναγιώτης Σαρχόσης, ψάχνουμε για το νέο πρόγραμμα…
-Όπως έχει γίνει η νύχτα, μήπως σας ψάχνουν πλέον οι…..τραγουδιστές φίλε Παναγιώτη;
….
*Δεν ήρθε αυτή τη βδομάδα στη Ξάνθη η Μαρία Τζελέπη που συνεχίζει με επιτυχία στο ΦΙΞ και στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη όπου θα τραγουδάει μέχρι και 27 Μαρτίου….
-Ελεύθερη και ωραία;
-Ωραία και «κολλημένη» με τον Κουρκούλη…αν αυτό σας λέει τίποτα!
Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »