*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Φεβρουαρίου

ΔΙΠΛΗ… ΑΠΡΕΠΕΙΑ!!!

20 Φεβρουαρίου
«Πρωτοσέλιδο» φιλικού του εντύπου που ο Ξυνίδης κατήγγειλε ως… «κατασκευασμένο» κι είχε στείλει δύο εξώδικα μιλώντας για «απρέπεια» κατέθεσε ο Κοντός στην «αντίκρουση» των… ψευδολογιών μας για το «Βατοπεδινός»! ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ:
Ουδέποτε στον κύριο αυτό έχω δώσει την συνέντευξη αυτή ή οποιαδήποτε άλλη συνέντευξη και ότι το περιεχόμενό της δεν περιλήφθηκε ούτε κάν σε ελεύθερη συζήτηση μαζί του
ΔΙΠΛΗ η απρέπεια κι όχι… ΜΟΝΗ διότι προηγήθηκε η πρώτη «ΑΠΡΕΠΕΙΑ» όπως την είχε χαρακτηρίσει ο κύριος Θανάσης Ξυνίδης.
Προσέξτε λοιπόν…
Στην αντίκρουση των προτάσεών μου για την 3/2/2009 αγωγή του, ο ενάγων «βατοπεδινός» κύριος Κοντός σχετικά με τη στάση του στην γνωστή υπόθεση (εγώ τη χαρακτηρίζω ΣΚΑΝΔΑΛΟ κι όχι υπόθεση όπως ο κύριος Κοντός) της Μονής Βατοπεδίου και προς «αντίκρουση των σχετικών περί αυτής ψευδολολογιών του επίδικου δημοσιεύματος των δύο πρώτων αντιδίκων (Π. Παπαδόπουλος & ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΕΠΕ), κατέθεσε αυτούσια την 13η σελίδα της εφημερίδας «ΑΚΡΙΤΑΣ Θράκης» όπως καταχωρήθηκε στις 5/9/2009 από τη συγκεκριμένη εφημερίδα, προκειμένου να πείσει και τον… Καραμανλή να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο!
Τι έλεγε το πρωτοσέλιδο;
Είχε υποτιθέμενη δήλωση του δικηγόρου Θανάση Ξυνίδη αδελφού του σημερινού Γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη ο οποίος εφέρετο να δηλώνει, «ο Κοντός ήταν πάντα δεδηλωμένα αντίθετος σε κάθε διεκδίκηση της Μονής Βατοπεδίου»!!!
-Ποιος δικηγόρος συνέταξε την «αντίκρουση» των προτάσεων του «βατοπεδινού» κυρίου Κοντού συμπεριλαμβάνοντας και το πρωτοσέλιδο του «Ακρίτα»;;;
Μα φυσικά ο δικηγόρος των… Εφραίμ - Αρσένιου κ. Στέργιος Γιαλάογλου, που είναι και δικηγόρος του κυρίου Κοντού!!!
ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ: Η ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Αντί σχολίου λοιπόν και ως απάντηση στον ενάγοντα κύριο Κοντό δημοσιεύω τη δήλωση που έκανε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009 ο κύριος ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ διαψεύδοντας το πρωτοσέλιδο του ΑΚΡΙΤΑ 5 Σεπτεμβρίου 2009:
«ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΞΥΝΙΔΗ
Παρόλο που κατανοώ την αγωνία κάποιων τις μέρες αυτές και η απρέπεια έχει τα όριά της. Είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω μετά τη γνωστοποίηση σε μένα δημοσίευσης από την εβδομαδιαία εφημερίδα της Ξάνθης ΑΚΡΙΤΑΣ δήθεν δηλώσεών μου, προς τον εκδότη της, που αφορούν το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, ότι ουδέποτε στον κύριο αυτό έχω δώσει την συνέντευξη αυτή ή οποιαδήποτε άλλη συνέντευξη και ότι το περιεχόμενό της δεν περιλήφθηκε ούτε κάν σε ελεύθερη συζήτηση μαζί του. Κατά τα υπόλοιπα τον λόγο θα έχει βέβαια η δικαιοσύνη.
Ξάνθη, 7 Σεπτεμβρίου 2009
Θανάσης Ξυνίδης
Δικηγόρος
Ξάνθη»
-Τώρα του ρίχνεις στην «μούρη» στην δική σου αντίκρουση, τι έλεγε η Μαντέλη και την… υπογραφή του στην κοινή υπουργική απόφαση Δούκα - Μπασιάκου, ή τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ της αντιπολίτευσης στην προηγούμενη ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ που του καταλόγιζε και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;;;;
-Ή ρωτάς τον Θανάση Ξυνίδη τελικώς τι έπραξε… διότι το «πρωτοσέλιδο» εκείνο, εξακολουθεί να «χρησιμοποιείται» σε βάρος αυτών που έδωσαν τη μάχη κατά των «βατοπεδινών»;
-ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνεις! Απλά μελαγχολείς… διότι κύριε Κοντέ το ΒΑΤΟΠΕΔΙ ήταν ΣΚΑΝΔΑΛΟ κι όχι μια… απλή υπόθεση, όπως τη χαρακτηρίζεις δια του δικηγόρου σου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »