*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

26 Φεβρουαρίου
*Είναι νόμιμα να μπαίνει εγγυητής ένας δημοτικός σύμβουλος (στη προκείμενη περίπτωση ο Θεολόγος Καλαϊτζής…), σε οποιοδήποτε δάνειο παίρνει μια δημοτική εταιρεία; Στη συγκεκριμένη περίπτωση η «αμαρτωτλή» ΕΑΠΑΞ;
Σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να μας απαντήσει πρώτος και καλύτερος, ο έγκριτος Νομικός Θανάσης Ξυνίδης.
Σίγουρα θα μας κατατοπίσει άριστα, διότι αυτό χρησιμοποιεί ως δικαιολογία ο Θεολόγος και δεν «παραιτείται» από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΑΠΑΞ!
……
*Θα μου πείτε ότι εν λόγω δικηγόρος, δεν παραιτείται και από τη θέση του Προέδρου της ΕΤΕΝΕΞ που διαχειρίζεται το «ΞΕΝΙΑ», αλλά στη προκειμένη περίπτωση, υπεύθυνος για όλα αυτά είναι μόνο ένας. Ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης. Οπότε…τουμπεκί ψιλοκομμένο!
…..
*Πληροφορίες μου λένε πάντως ότι, «ο Θεολόγος εξακολουθεί να «μπαινοβγαίνει» στο Δήμο, εξακολουθεί να τον παίρνει μαζί του ο Δήμαρχος στη ΚΕΔΚΕ όταν πηγαίνει και εξακολουθεί να διαδίδει ότι, «θα….»αθωωθεί» στον Άρειο Πάγο»!!!!
-Και μάλιστα δηλώνει παρόν από τώρα στις εκλογές του ερχόμενου…Νοέμβρη!!!!
……
*Επίσης ο Θεολόγος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ισχυρίζεται ότι «αυτός θέλει να παραιτηθεί, αλλά….δεν τον αφήνει ο Λάκης!!! Διότι τον θεωρεί «απαραίτητο» και αναντικατάστατο!
…..
*Και χθες πάντως καμιά παραίτηση δεν είχαμε, αφού ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Παπασταματίου είναι κλινήρης και άρρωστος και δεν μπορεί να…παραιτηθεί έστω δια μιας επιστολής από τη θέση του Προέδρου, ενώ ο Θεολόγος συνεχίζει το δικό του χαβά!
-Ότι οι μέτοχοι (βάζει και το όνομα του Μητροπολίτη Ξάνθης), τον ψήφισαν σαν…ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ κι όχι σαν δημοτικό σύμβουλο!!!
Τα σχόλια για σας…
……
*Πασιφανές ότι ο σημερινός Δήμαρχος ετοιμάζεται πυρετωδώς να παραδώσει τα «κλειδιά» του Δημαρχείου στον Χρίστο Πούλιο και δεν ενδιαφέρεται πλέον…γιατί διαφορετικά, δεν θ’ άφηνε τον Θεολόγο να συνεχίζει να «αλωνίζει» προκλητικά στο Δήμο και να κάνει δηλώσεις που τον εκθέτουν…
…..
*Κι ένα ερώτημα προς την Περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης κ.Κόκλα, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Σωκράτη Ξυνίδη και τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αχιλλέα Τσαρτσάρα.
-Εξεδόθη ακόμη η πράξη της Περιφέρειας για την ΕΚΠΤΩΣΗ του κυρίου Θεολόγου από το αξίωμά του;
Ναι ή όχι κι αν όχι…Γιατί το κρατάτε κρυφό;
…..
*Και κάτι που αφορά τις στενές σχέσεις του Θεολόγου Καλαϊτζη με τον Θανάση Ξυνίδη.
Το ότι ανθρώπινα ο Θανάσης ως κουμπάρος του πήρε πρωτόδικα την υπόθεσή του και τον υπεράσπισε παρά το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, το αντιλαμβάνομαι και του δίνω και το χέρι!
-Γιατί ο Θεολόγος θα πρέπει να τον εκθέτει συνέχεια και να επικαλείται το όνομά του ακόμη και για τον….Άρειο Πάγο, ενώ η «σιωπή» είναι ΧΡΥΣΟΣ στη περίπτωσή του;
-Κι όχι να δίνει συνεντεύξεις δεξιά και αριστερά;;;;; Ούτε αυτό το απλό πράγμα δεν μπορεί να κατανοήσει;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »