*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

Ιδού η Ρόδος…

23 Φεβρουαρίου
Το ΚΕΚ CONSUL Πύργου Ηλείας δια του κυρίου Διαφωνίδη, απειλεί ανοιχτά τους Νομαρχιακούς συμβούλους Περικλή Καρβουνίδη και Μπάμπη Δημαρχόπουλο, διότι …«αμάρτησαν» για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες! Είχαν ΟΡΑΜΑ να λειτουργήσει επιτέλους το Ειδικό Γυμνάσιο Ν. Κεσσάνης που θα τεθεί στη διάθεση όλων των παιδιών με ειδικές ανάγκες από την Περιφέρεια!!!
Ο κύριος Διαφωνίδης, χωρίς βέβαια να ενημερώνει τους αναγνώστες του, «ποια η δική του σχέση με το ΚΕΚ CONSUL Πύργου Ηλείας κάνει τη δουλειά του! Και με το χθεσινό του κείμενο, όπως είναι εμφανές θέλει το σχολείο Νέας Κεσσάνης να νοικιαστεί στο ΚΕΚ CONSUL Πύργου Ηλείας και να μη γίνει…ειδικό σχολείο για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες!
Η δική μας θέση. Ιδού η Ρόδος κύριε Διαφωνίδη. Μηνύστε τους αν αποτολμάτε…
-Διότι αν κάποιοι πρέπει να καθίσουν στο ΣΚΑΜΝΙ για την …«ευκολία» με την οποία νοικιάζουν σε ΙΔΙΩΤΕΣ κρατικά κτίρια είναι οι Δήμαρχοι!
-Και εκτός τούτου, το σχολείο Ν. Κεσσάνης δεν είναι «κλειστό» αλλά τελεί «υπό αναστολή λειτουργίας» και κατά την ταπεινή μας άποψη, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ πήρε μια τέτοια απόφαση το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων!
-Το ΚΕΚ CONSUL Πύργου ας απειλεί λοιπόν ότι θα μηνύσει δύο Νομαρχιακούς συμβούλους που αγωνίζονται για το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ κι έχουν όραμα…για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες!
-Εμείς θα μηνύσουμε την Δήμαρχο Αβδήρων Ευα Τσακίρη για τα …«παιχνίδια» που παίζει!!!! Έγινα κατανοητός Εύα μου;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »