*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

02 Φεβρουαρίου
*Την «τιμητική» του είχε πάλι στον Κυριακάτικο τύπο ο «βατοπεδινός» πρώην Υπουργός Κοντός Αλέκος.
Και το «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής», τον…καλωσορίζει με το παρακάτω παραπολιτικό του σχόλιο:
«Σαν τα… χιόνια
Ο «βατοπεδινός» Αλ. Κοντός είχε εξαφανιστεί μετά τις εκλογές. Αφού οδήγησε τη ΝΔ στη μεγαλύτερη ήττα της στην Ξάνθη (έπεσε στο 26,2%) πρωτοστάτησε υπέρ της Ντ. Μπακογιάννη. Όμως, οι περισσότεροι «γαλάζιοι» αγροτοσυνδικαλιστές, αν και έπαιξε μαζί τους στο παρελθόν, του γύρισαν την πλάτη. Αυτές τις ημέρες με τα αγροτικά επιχειρεί να επανέλθει στο προσκήνιο και εξαπολύει μπαράζ επιθέσεων κατά της κυβέρνησης, θεωρώντας ότι έτσι θα τον προσέξουν. Όμως, το Βατοπέδι ανοίγει από Δευτέρα στην Εξεταστική και θα πρέπει να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα ως ένας από τους βασικούς εμπλεκόμενους, εκτός κι αν…καταπιεί πάλι τη γλώσσα του».
-Άρχισαν πάλι τα… όργανα λοιπόν κι εμείς δεν έχουμε από το να περιμένουμε λιγάκι…
……
*Μαθαίνω ότι η παρουσιάστρια του κυρίου Φανουράκη καλώντας τον Δήμαρχο Ξάνθης το Σάββατο το βράδυ στο «Κλειστό Φ. Αμοιρίδης» να κάνει την επίσημη έναρξη των φετινών Θ.Λ.Ε. είπε με βαθυστόχαστο ύφος:
«Καλώ τον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη να κηρύξει την έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού... 2007»!!!
-Με όποιο δάσκαλο καθίσεις…
……
*Μαθαίνω επίσης ότι εκείνη η γνωστή «φιγούρα» που σε κάθε Καρναβάλι μας «έρχεται» στρατοπαιδεύει στο «Κυβερνείο» και την ημέρα της παρέλασης κάνει τον παρουσιαστή…
-Βρίσκεται πάλι στα μέρη μας…
-Και εννοώ βέβαια τον κύριο Νέζο που φαίνεται ότι έχει «μέλι» για να τον καλεί σε κάθε Καρναβάλι στη Ξάνθη ο Φανουράκης και να τον… ακριβοπληρώνουμε σαν παρουσιαστή της παρέλασης!
……
*Ο Τένης Καμαρίδης λοιπόν δεν έκανε για την… παρουσίαση της παρέλασης μαζί με την Ματθίλδη Μαγγίρα…
-Καθότι ο εξπέρ Μανώλης Φανουράκης, ήθελε «δίδυμο» Ματθίλδη - Νέζος!!!!
Προφανώς γιατί ο Τένης δεν θα καταδέχονταν να πληρωθεί, ενώ το συγκεκριμένο «δίδυμο» θα μας στοιχίσει στη καλύτερη περίπτωση 8-10.000 Ευρώ!
……
*Φυσικά θα επαναλάβω τη θέση μου ότι…
-Σε μια εποχή που «περνάει» ο τόπος τόσο δύσκολα και απειλούμαστε όλοι μας με «φτώχεια», αποτελεί το λιγότερο πρόκληση ο κύριος Φανουράκης να ξοδεύει χιλιάδες Ευρώ για την κυρία Shapplin ή τους παρουσιαστές του Καρναβαλιού…
Και η… μεγαλομανία έχει τα όριά της!
-Καθότι αν υπολογίζουμε πόσο «μπήκε» ο Δήμος από τις συναυλίες του Ρέμου, της Άννας Βίσσυ και της Shapplin (και προσθέσετε και τις άλλες συναυλίες που ακολουθούν…), θα πάθετε μεγάλη… πλάκα όλοι σας!!!
-Και ακόμη περισσότερη, ο ίδιος ο Δήμαρχος…
……
*Φοβερή η αποκάλυψη του γνωστού εκδότη, για την περιβόητη «συγκέντρωση» στη Π. Χρύσα με στόχους τους Νομάρχη και Δήμαρχο Ξάνθης:
«… με τον Θανάση Ξυνίδη να δίνει κατευθυντήριες γραμμές, τον Νίκο Ανταμπούφη να επαυξάνει και τον Δημήτρη Μπένη να ξεσηκώνει και τον Χρήστο Πούλιο να καταθέτει την πολιτική θέση του συνδυασμού του για διαβούλευση».
-Άλλη μια παρόμοια… διαβούλευση των ιδιοκτητών ακινήτων Χρύσας και πανηγυρικά θα ξαναβρεί Δήμαρχος ο Λάκης!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »