*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Φεβρουαρίου

Από 1η Μαρτίου Λειτουργεί το Κέντρο Υγείας Αβδήρων!

19 Φεβρουαρίου
Ενώ παρέμεινε κλειστό εδώ κι ένα χρόνο περίπου, λόγω έλλειψης προσωπικού, ο Αναπληρωτής διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης Βασίλης Χατζηαποστόλου κατόρθωσε να το λειτουργήσει αξιοποιώντας προσωπικό του Νοσοκομείου Ξάνθης!!!*Άρα σε πολλές περιπτώσεις του κρατικού μηχανισμού αρκούν οι ικανοί άνθρωποι και όχι τα πολλά χρήματα!
*Τα τηλέφωνα του Κέντρου Υγείας Αβδήρων είναι τα: 2541355400 και 2541355401. Κρατήστε τα… κι αχρείαστα να ‘ναι!
Ο καρδιολόγος και χειρούργος κ. Χατζηαποστόλου που εκτελεί προσωρινά χρέη Διοικητού στο Νοσοκομείο Ξάνθης εκτός του ότι κατόρθωσε να βάλει μία τάξη στη διαχείριση του Νοσοκομείου (τόσο στο Ανθρώπινο Δυναμικό όσο και στην διαχείριση των οικονομικών), σημείωσε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία.
Ενώ λοιπόν το Κέντρο Υγείας Αβδήρων παρέμεινε κλειστό εδώ κι ένα χρόνο περίπου, λόγω έλλειψης προσωπικού, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου κατόρθωσε να το λειτουργήσει αξιοποιώντας προσωπικό του Νοσοκομείου Ξάνθης που υπολειτουργούσε και μ’ αυτό τον τρόπο δίνει πλέον την δυνατότητα οι πολίτες της Παραλιακής Περιοχής (από Άβατο μέχρι Πόρτο Λάγος) να εξυπηρετούνται άμεσα και ολοκληρωτικά αποσυμφορίζοντας συγχρόνως το Κεντρικό Νοσοκομείο!
Έτσι ώστε και στο Νοσοκομείο να γίνεται καλύτερη η εξυπηρέτηση των ασθενών.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η επιτυχία αυτή οφείλεται στη θέληση του Χατζηαποστόλου χωρίς πρόσθετες δαπάνες και απλή καλύτερη οργάνωση του υπηρεσιακού δυναμικού πως μπορεί να γίνει ουσιαστικό έργο.
Άρα σε πολλές περιπτώσεις του κρατικού μηχανισμού αρκούν οι ικανοί άνθρωποι και όχι τα πολλά χρήματα. Σημειώνω επίσης ότι με απόφαση της Υπουργού Υγείας ο κύριος Βασίλης Χατζηαποστόλου ορίστηκε νέος Υποδιοικητής 4ης ΔΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης.
Για την λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου μας έδωσε χθες στη δημοσιότητα και την παρακάτω ανακοίνωση:
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας πληροφορούμε ότι την 1η Μαρτίου 2010 θα ξεκινήσει η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αβδήρων, το οποίο θα παρέχει αποτελεσματική και ποιοτική πρωτοβάθμια περίθαλψη στους κατοίκους των Δήμων Αβδήρων, Βιστωνίδας, Τοπείρου καθώς και την παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους κατοίκους της παραλιακής ζώνης του Νομού μας τους καλοκαιρινούς μήνες.
Το Κέντρο Υγείας έχε στελεχωθεί με Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Παραϊατρικό προσωπικό και έχει ζητηθεί από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων του προσωπικού.
Επίσης σας πληροφορούμε ότι τα τηλέφωνα του Κέντρου Υγείας Αβδήρων είναι τα εξής: 2541355400 και 2541355401.
Ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας
και Αναπληρωτής Διοικητής
Γ.Ν. Ξάνθης
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »