*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

ΜΠΟΥΔΟΥΡ ΑΧΜΕΤ: Δεδομένη λόγω Κοντού στη Ξάνθη η συντριβή της Νέας Δημοκρατίας!

30 Ιανουαρίου
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του πολιτευτή της Ν.Δ. που δικαιώνει τον «Μ» για τις… «γλάστρες» αλλά και το «Ψηφοδέλτιο Κοντού» για να επανεκλεγεί ο «βατοπεδινός» πρώην Υπουργός!!!

«ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ» (!) ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΜΗΝΥΕ!
*Ο Κοντός και η παρέα του, είχαν δημιουργήσει ασφυκτική κατάσταση, ιδιαίτερα στη μειονότητα. Ποιος θα τους πίστευε; Ακόμη και ο ίδιος για να σωθεί προσπάθησε να φτιάξει ψηφοδέλτιο στα…. μέτρα του!
ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
«Εκτεθειμένος» και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ από τις νέες δηλώσεις Μπουδούρ,
αφού ο μειονοτικός πολιτευτής για πρώτη φορά ομολογεί ότι «ο Κοντός για να σωθεί, προσπάθησε να φτιάξει ψηφοδέλτιο στα… μέτρα του»!
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του μειονοτικού πολιτευτή της Ν.Δ. που δικαιώνει τον «Μ» για τις… «γλάστρες» (!) αλλά και το «Ψηφοδέλτιο Κοντού στο Νομό Ξάνθης» στις εκλογές της 4/10/2009 για να επανεκλεγεί ο «βατοπεδινός» πρώην Υπουργός, δημοσίευσε χθες η εφημερίδα «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» του Παναγιώτη Πεντζουρίδη!!!
«Δεδομένη λόγω Κοντού στη Ξάνθη η συντριβή της Νέας Δημοκρατίας!», αποκαλύπτει στη συνέντευξή του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στις τελευταίες Εθνικές εκλογές, τονίζοντας με νόημα τα παρακάτω:
«Ο Κοντός και η παρέα του, είχαν δημιουργήσει ασφυκτική κατάσταση, ιδιαίτερα στη μειονότητα. Ποιος θα τους πίστευε; Ακόμη και ο ίδιος για να σωθεί προσπάθησε να φτιάξει ψηφοδέλτιο στα… μέτρα του!»
ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Είναι σίγουρο ότι οι νέες δηλώσεις-βόμβα του Μπουδούρ θα προκαλέσουν νέες τριβές στα εσωτερικά της Ν.Δ. αφού: «Εκτεθειμένος» είναι και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης από τις νέες δηλώσεις Μπουδούρ, αφού ο μειονοτικός πολιτευτής για πρώτη φορά επιβεβαιώνει και ομολογεί ότι «ο Κοντός για να σωθεί, «προσπάθησε να φτιάξει ψηφοδέλτιο στα…μέτρα του!» και γι’ αυτό, την «κρίσιμη» νύχτα, ενώ από τη Ρηγίλλης ο Ζαγορίτης με εντολές Καραμανλή αναζητούσε….υποψήφιους για να συμπληρώσει τη λίστα, μέχρι να κατασταλάξει στον Σταμάτη Σταματιάδη τηλεφώνησε σε…10άδες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όχι όμως και στον εκδότη μας Πάνο Παπαδόπουλο, η υποψηφιότητα του οποίου είχε τη μεγαλύτερη δυναμική και απήχηση στη τοπική κοινωνία και τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, λόγω και της αντιβατοπεδινής του δράσης!!!
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ»
Αυτούσιες οι δηλώσεις του μειονοτικού υποψήφιου της Ν.Δ. στις τελευταίες εκλογές κ.Μπουδούρ στην εφημερίδα «Επικαιρότητα», είναι οι παρακάτω:
«ΗΞΕΡΑ…»
Πρώτη αντίδραση του Μπουδούρ Αχμέτ ήταν απόλυτη: «ήξερα που πήγαινα. Είχα απόλυτη συνείδηση του τι γινόταν. Η Ν.Δ. φαινόταν ότι θα έχανε τις εκλογές, όχι με τέτοιο βεβαίως ποσοστό. Στην Ξάνθη όμως η συντριβή ήταν δεδομένη. Ο Κοντός και η παρέα του, είχαν δημιουργήσει ασφυκτική κατάσταση, ιδιαίτερα στη μειονότητα. Ποιος θα τους πίστευε; Ακόμη και ο ίδιος για να σωθεί προσπάθησε να φτιάξει ψηφοδέλτιο στα…. μέτρα του. Εγώ δέχθηκα να μπω για να τιμήσω το κόμμα μου, για να μην πάμε χωρίς εκπροσώπηση…».
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΜΩΡΑΪΤΗΣ κ.ά
Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. ο Μπουδούρ ζητάει τις παραιτήσεις του Μωραϊτη και νέα πρόσωπα, καταλήγοντας ως εξής στην συνέντευξη του:
«Θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα και κυρίως νοοτροπίες. Νομίζω ότι όλοι όσοι είναι σήμερα σε θέσεις του κόμματος, έχουν ολοκληρώσει όσα είχαν να κάνουν, αν και κατά την άποψή μου, όλοι αυτοί πρέπει να παραιτηθούν και να δώσουν την ευκαιρία να προσφέρουν άλλα στελέχη της Ν.Δ. που πιστεύουν στις αρχές του νέου προέδρου μας. Γιατί ο στόχος είναι ξανακάνουμε τη Ν.Δ. την ελπίδα της χώρας και όλων μας…».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »