.jpg)
Μάλλον δεν «πτοείται» ο Μάκης από τις… μηνύσεις του Βαγγέλη Βενιζέλου για το «φιλέτο» της Π. Τσαλδάρη που δόθηκε με «ανταλλαγή» στον πατέρα του.Χθες το VETO αποκάλυψε ότι, «τα πάνω κάτω φέρνει η απόφαση της Εισαγγελίας Θράκης να ανακινήσει εκ νέου το θέμα καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας στην ακριτική περιοχή ζήτησε τον φάκελο της υπόθεσης του πατέρα Βενιζέλου για περαιτέρω προσωπική δικαστική έρευνα», ενώ η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το όλο θέμα.
«Υπάρχουν απαντήσεις, που καλύπτουν τις απορίες των δημοσιευμάτων», δήλωσε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας το «Veto» με τίτλο «Το κόλπο του Βενιζέλου με τα 7 οικόπεδα», που αφορά στον πατέρα του υπουργού.
Ενώ υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά την δέσμευση του Βαγγέλη Βενιζέλου στην τηλεοπτική «Ζούγκλα»του Μάκη (19/1), ότι «το «φιλέτο» οικόπεδο της Παν. Τσαλδάρη θα επιστρέφονταν στη ΚΕΔ»!!!
Κάτι που ποτέ όμως δεν έκανε…!!!

