*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

26 Νοεμβρίου
*«Καλύτερα να πάω κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία, παρά να μείνουν χωρίς προσωπικό οι Παιδικοί σταθμοί…», μαθαίνω ότι δήλωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης αφήνοντας αιχμές κατά του Θανάση Ξυνίδη…
-Τουτέστιν, «ο σκοπός αγιάζει τα… μέσα» για να ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΕ Φιλίππου και Δήμαρχος και να διορίζουν τους… «ημέτερους» με αδιαφάνεια στους Παιδικούς Σταθμούς;
Ζήτωώώώ!
Κύριε Εισαγγελέα να αθωωθούν πάραυτα λόγω… έλλειψης δόλου! Παρανόμησαν αλλά για τα… «παιδιά» τους!
……
*Αίσθηση χθες από το πρωτοσέλιδό μας για τον Παναγιώτη Σγουρίδη. Και το μήνυμα των πολιτών (απ’ όλα τα κόμματα) να κατέβει υπερκομματικός υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης.
Μπορεί ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής να μην «μιλάει», αλλά οι πιέσεις όπως μαθαίνω μέρα με τη μέρα, εντείνονται... και χθες το βράδυ είχε συνάντηση με πολλούς φίλους του.
......
*Βέβαια το ερώτημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι και το θα κάνουν Θανάσης Ξυνίδης και Χρήστος Πούλιος.
-Στο Στρατόπεδο Στυλιανίδη όμως και μόνο στο άκουσμα του ονόματος Σγουρίδη, μαθαίνω ότι επικρατούσε χθες ένας... πανικός!
……
*Άσε που ακόμη και οι Δημήτρης Μπένης - Γιάννης Παπαμαρκάκης, ευκολότερα κατεβαίνει με Σγουρίδη ή ανεξάρτητοι, παρά με... Τσέπελη – Φιλίππου και Θεολόγο!
Σημειώστε το κι αυτό.
......
*Αλλάζω θέμα. Καλά για τόσους «κάφρους» μας περνάει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη; Και αναφέρετε σε... «βαρίδια» που κόστισαν τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, όταν στο πλευρό της βρίσκονται...
-Βουλγαράκης, Κοντός, Δούκας, Παυλίδης και γενικά όλα τα «βαρίδια»; Ντροπή της...
-Να προκαλεί όμως έτσι τη νοημοσύνη μας;;;
......
*Κι όσο για τον ωραίο Άρη με το... Κολωνάκι glamour ύφος, τελικά έμεινε να έρθει στο πλευρό της Ντόρας και ο… Βαλιανάτος και να συμπληρωθεί το καρέ!
Έλεος!
……
*Εμείς φίλοι Νεοδημοκράτες δεν θα σας πούμε τι θα ψηφίσετε την Κυριακή στις κάλπες. Δηλαδή Ντόρα ή Αντώνη Σαμαρά.
Δική σας η επιλογή.
-Ψηφίζοντας όμως Ντόρα να ξέρετε ότι ψηφίζετε και πάλι Κοντό. Γιάννη Ράπτη, Χατζηελευθεριάδη, Κίτσο, Ταρενίδη, αλλά και… Τσαλίδη, Γ. Παυλίδη, Ζαγναφέρη, Γαλανόπουλο, Στέλιο Μωραϊτη κλπ.
-Χέρι χέρι όλοι μαζί (πλην του Αλέκου που ήταν στην Αθήνα), έσπευσαν προχθές το βράδυ στη Καβάλα!
......
*Η Ντόρα των μηχανισμών, των «βατοπεδινών» και τον… «βολεμένων» επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας!
Ζήτωωωωω!
……
*Κουϊζ. Αληθεύει ότι στη συγκέντρωση του Κοντού το βράδυ της Τρίτης στο «Νατάσσα» δεν προσκλήθηκε ο Κίτσος επειδή υπέγραψε υπέρ Ντόρας από τη πλευρά του Νομάρχη Ξάνθης Γ. Παυλίδη λόγω της κουμπαριάς τους;
-Κι όχι από τη πλευρά του Αλέκου που τον είχε «βολέψει» στη Διοίκηση της ΑΤΕ αν και συνταξιούχος;
......
*Στην συγκέντρωση Σαμαρά στο Βελίδειο παραβρέθηκαν από τη Ξάνθη Στάμος Τριμίτζιος, Γιώργος Καρασακαλίδης, Διονύσης και Πελαγία Βώβου. Μάλιστα μετά το τέλος της ομιλίας του, τα είπαν στο «πόδι» με τον Μεσσήνιο πολιτικό.
......
*Δεν ξέρω βέβαια τι λένε οι άλλοι, ο Χρήστος Τέντσιος όμως βρίσκεται στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά... Κι όχι στο πλευρό της Ντόρας.
-Προφανώς λόγω Λύρατζη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »