*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Νοεμβρίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

13 Νοεμβρίου
*Πυρ και μανία έγινε όπως έμαθα η δημοφιλής τραγουδίστρια Μαρία Τζελέπη και αναζητεί το… «καρφί» που μου αποκάλυψε ότι το νέο της αμόρε στην Αθήνα, είναι… μαέστρος!
Κορίτσι μου, γιατί θυμώνεις άδικα…
-Αν θέλεις να κάνεις καριέρα, πάντα έτσι θα ξεκινάς! Από το μαέστρο…
……
*Ποιος είπε ότι οι… χωρισμένες δεν γιορτάζουνε ποτέ; Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι μετά από καιρό, ξαναβρέθηκαν μαζί οι πρώην κολλητές Δέσποινα Τυρπάνη και Ειρήνη Ζώη και το γλέντησαν για τα καλά και μέχρι… πρωϊας, στα γενέθλια του φοβερού κιθαρίστα του Χατζόπουλου.
Αυτό κι αν είναι αποκλειστικότητα…
……
*Όμορφη, λαμπερή και ξεχωριστή, την Ελπίδα Γεωργίου με μια κολλητή της, συνέλαβε επ’ αυτοφόρω την ώρα που έμπαιναν (τα μεσάνυχτα της Τετάρτης) στο Rich live clubbing ο «παπαράτσι» της στήλης.
Και ιδού τα δύο αστέρια μαζί…
……
*Νέες… «φωτιές» άναψε η στήλη στους «πρώην μαζί» Τόρη και Αφροδίτη με το χθεσινό της σχόλιο…
Την πήρε λοιπόν όπως έμαθα ο Τόρης τηλέφωνο την πρώην του το βράδυ της Τετάρτης και μέχρι το… δρόμο ακούγονταν οι φωνές του…διαψεύδοντας όλα αυτά που του καταλογίζει η Αφροδίτη, λόγω ζήλειας επειδή παραμένει με την Κωνσταντίνα!!!
-Παιδιά με έχετε «μπερδέψει» πολύ… Πάρα πολύ!
-Κάντε και καμιά δουλειά και αλλάξτε λίγο το σενάριο. Μια να «αλληλο-φορτώνεστε» και μια…να «φορτώνετε» ο ένας κατά του άλλου…! Αμάν…
……
*Το πτυχίο του πήρε σήμερα από την Πολυτεχνική ο Πλούταρχος, που ορκίστηκε. Παρόντες στην μοναδική αυτή στιγμή οι γονείς του από την Κύπρο, αλλά και η Ελένη Καπώνη με τη μητέρα της…
Και οι ευχές μου για… βίον ανθόσπαρτο πλούσιες για το ευτυχισμένο ζευγάρι που ήδη ονειρεύεται να κάνει το σπιτικό του στη Λεμεσό και να ζήσει αυτό καλά κι εμείς οι… χωρισμένοι, καλύτερα!
……
*Τι συμβαίνει και τον τελευταίο καιρό η πρώην αθλητικογράφος η Ελβίνα έχει «ρίξει» πέτρα κι έχει πολύ καιρό να έρθει στη Ξάνθη προτιμώντας την Θεσσαλονίκη και τη σχολή της;
-Νέο αίσθημα ή… στη Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ (και αθέατοι)… περνάνε καλύτερα;
……
*Απορίες. Γιατί ορισμένοι έχουν βαλθεί με το ζόρι να μάθουν αν η εκρηκτική και εκπληκτική Ευα Μπάϊλα είναι ελεύθερη και μόνη;
Και δεν την ρωτάνε στα ίσα, να μάθουνε;
……
*Από την ημέρα που η όμορφη Αννούλα του ΓΡΗΓΟΡΗΣ αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της Ηλία..
Έχει εξαφανιστεί από παντού!
-Ούτε με την κολλητή της την Αφροδίτη δεν την βλέπω πλέον κι ας την προορίζει για… κουμπάρα της!!!
……
*Μόνιμος… κάτοικος Κομοτηνής έχει γίνει πλέον ο πρώην αθλητικογράφος Χρήστος Δομτσίδης, αφού κατά πληροφορίες μου, το νέο του αμόρε που επίσης δουλεύει εκεί, δεν τον αφήνει από τα μάτια της.
-Πάντως κι εκεί που βρίσκεται, ακούει… LIFE 921 fm όπως λένε οι κακές γλώσσες και μάλιστα μέσα από το Internet!
-Για να δούμε πόσο θα αντέξει την… μετανάστευση!
……
*Έμεινε έγκυος, μετακόμισε από το κέντρο της Αθήνας για να μεγαλώσει καλύτερα το παιδί που έρχεται και ετοιμάζεται να παντρευτεί η ημέτερη Μπέτυ Μαγγίρα.
-Η εγκυμοσύνη είναι το καλύτερο όπλο για κάποιον που θέλει να μειώσει τον εγωισμό του. Υπάρχει πλέον το εμείς” δήλωσε με νόημα η Μπέτυ Μαγγίρα, που σε λίγο καιρό θα κρατά το πρώτο της παιδί και μάλιστα κοριτσάκι, στην αγκαλιά της.
……
*Κι όσο για τις αηδίες που γράψανε γι’ αυτήν και την Ματθίλδη και στα χρήματα που πήρε από την ΕΡΤ για την Eurovision, που έγινε τόσος ντόρος. Ιδού η απάντησή της: «Πήραμε όσα μας έδωσαν. Την πρώτη χρονιά είχαμε πάρει λιγότερα... Αυτά τα χρήματα (96.256) ήταν το συνολικό κόστος της παραγωγής, όχι η αμοιβή μας, όπως έγραψαν ανώνυμα blogs, γιατί αν το είχαν κάνει επώνυμα, θα είχα κάνει μηνύσεις” τόνισε η Μπέτυ Μαγγίρα ξεκαθαρίζοντας έτσι την θέση της και ομολόγησε ότι θα ξαναπήγαινε στην Eurovision.
-Δεν χαρίζουν κάστανα τα Μαγγιράκια και γι’ αυτό τ’ αγαπάμε!
Άντε και καλό 3ήμερο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »