*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ: Υπόγεια πάρκινγκ σε πλατεία Διοικητηρίου & παζάρι!

28 Νοεμβρίου
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΣΕ!
*Ανακαίνιση κι επέκταση του υφιστάμενου Δημοτικού Υπόγειου Χώρου Στάθμευσης επί της Ηρώων κι εξέταση του ενδεχομένου σύμπραξης με ιδιώτες.
*Εκπόνηση μελέτης για την αξιοποίηση της Παλιάς Ζωαγοράς με δημιουργία πολυχώρου, κατασκευή υπογείου χώρου στάθμευσης οχημάτων και ανάπλαση του χώρου της λαϊκής αγοράς«Υπόγεια πάρκινγκ σε πλατεία Διοικητηρίου & παζάρι!», ζήτησε χθες με υπόμνημά της η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» (Χρίστος Πούλιος), από τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου 2010!
Δημοσιεύουμε αναλυτικά το δελτίο τύπου της παράταξης του κυρίου Χρίστου Πούλιου για την ενημέρωση όλων των δημοτών:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξάνθη, 27. 11. 09
Έργα Δήμου Ξάνθης για το 2010: καταθέσαμε τις προτάσεις μας

Κατόπιν εξέτασης του Σχεδίου Προγράμματος Τεχνικών Μελετών & Έργων έτους 2010 για το Δήμο Ξάνθης που μάς κοινοποιήθηκε μετά από δικό μας αίτημα από το Δήμο στις 16.11.09 προκειμένου να καταθέσουμε παρατηρήσεις, συγκεντρώσαμε στο πλαίσιο της συζήτησης του Σχεδίου με την τοπική κοινωνία, κωδικοποιήσαμε και αποστείλαμε, τη Δευτέρα 23.11.09 στο Δήμαρχο Ξάνθης και στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και την Πέμπτη 26.11.09 στη Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, τις ακόλουθες προτάσεις ζητώντας να συμπεριληφθούν ή εξειδικευτούν στο Πρόγραμμα Τεχνικών Μελετών & Έργων του Δήμου για το 2010. Τις παρατηρήσεις μας επί του Σχεδίου Τεχνικών Μελετών & Έργων του Δήμου θα αναπτύξουμε διεξοδικά κατά τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ακολουθούν οι προτάσεις:
1. Α. Εκπόνηση μελέτης για τη σταδιακή ανάδειξη και αξιοποίηση των παραδοσιακών οικισμών στον ορεινό όγκο των Κιμμερίων. Β. Ασφαλτόστρωση δρόμων και ηλεκτροδότηση οικισμών ορεινού όγκου Κιμμερίων.
2. Κατασκευή ποδηλατοδρόμου στην περιοχή της Εκτενεπόλ.
3. Εκπόνηση μελέτης για σταδιακή κατασκευή ποδηλατοδρόμων στον ιστό της πόλης σε βάθος χρόνου.
4. Ανακαίνιση κι επέκταση του υφιστάμενου Δημοτικού Υπόγειου Χώρου Στάθμευσης επί της Ηρώων κι εξέταση του ενδεχομένου σύμπραξης με ιδιώτες.
5. Εκπόνηση μελέτης για την αξιοποίηση της Παλιάς Ζωαγοράς με δημιουργία πολυχώρου, κατασκευή υπογείου χώρου στάθμευσης οχημάτων και ανάπλαση του χώρου της λαϊκής αγοράς.
6. Αξιοποίηση του άλσους του Λιμνίου προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσης περιβάλλοντος σχολικών εκδρομών με υποστηρικτικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας για τη μαθητιώσα νεολαία.
7. Αξιοποίηση του Κοσύνθου με δημιουργία παρόχθιων μονοπατιών.
8. Αξιοποίηση του περιαστικού άλσους του Ευμοίρου προς την κατεύθυνση διαμόρφωσης περιβάλλοντος σχολικών εκδρομών με υποστηρικτικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας για τη μαθητιώσα νεολαία.
9. Ονοματοθεσία οδών οικισμών Δημοτικών Διαμερισμάτων και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αποκατάστασης ονοματοθεσίας οδών στην πόλη της Ξάνθης, με σχετική σήμανση.
10. Κατασκευή παιδικής χαράς στο Πετροχώρι.
11. Ασφαλτόστρωση δρόμων Λεύκης (έχουν καταστραφεί από έργα ΔΕΥΑΞ πριν από 18 μήνες).
12. Κατασκευή αγροτικού ιατρείου στη Λεύκη (σήμερα φιλοξενείται στην αίθουσα τέλεσης μνημοσύνων).
13. Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Υδραγωγείου Λεύκης (ρίψη του Σταυρού των Φώτων).
14. Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου, πάρκου αναψυχής και παιδικών χαρών στα Κιμμέρια.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »