*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

28 Νοεμβρίου
*Αφού ο Λάκης επιτρέπει στον Κοντό Αλέκο δια μέσω Μούρκα (αλλά και Θεοδωρίδη) να κάνει «παιχνίδια» και μέσα στη Διοίκηση της Στέγης Πολιτισμού με ΕΥΝΟΪΚΗ μεταχείριση συγκεκριμένων ανθρώπων και Μ.Μ.Ε, τότε απλά εμείς τον… ευχαριστούμε γιατί του δώσαμε την ψυχή μας και… «εισπράττουμε» αναλόγως!
…….
*Κι άντε ο Κοντός δικαίωμά του να πιστεύει ότι και ο Δήμος είναι… ΣΕΚΕ και να κάνει τις παρεμβάσεις του στον Τάσο, διότι έτσι τον πληροφόρησε ο γνωστός Μούρκας!
-Εγώ όμως ρωτάω ευθέως τον Δήμαρχο Ξάνθης…
-Με ποιο δικαίωμα φίλτατε Λάκη ο Κοντός κάνει παρεμβάσεις εναντίον μας στον Θεοδωρίδη ή στον οποιοδήποτε άλλο εντός του Δήμου;
-Και φτάνει μάλιστα στο σημείο να βάζει ακόμη και τις… «φωνές» στον Τάσο, θεωρώντας ότι μας… «ευνοεί»;!
Πες μας τουλάχιστον ότι είσαι Δήμαρχος του… Κοντού, να τελειώνουμε!!!
-Άλλωστε κάτι τέτοιο ισχυρίζονται και οι Τσαλίδης και Ζαγναφέρης…
…..
*Κι επειδή και η αχαριστία έχει τα όριά της φίλτατε Κοντέ, σου ξαναπετάμε το γάντι…
-Εμείς όλες τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ σου από τα δημοτικά αμφιθέατρα και μάλιστα απευθείας σε κανάλια, ραδιόφωνα κλπ, με οθόνες εντός και εκτός ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ όλα τα χρόνια που σου δώσαμε την ψυχή μας, σου τα κάναμε ΤΖΑΜΠΑ!!!
Και δεν καταδεχτήκαμε ούτε τα μεροκάματα των υπαλλήλων να σου ζητήσουμε!!! Για τις ώρες που χάσαμε στο μοντάζ ή στο κοντρόλ για να σου τα ετοιμάσουμε και να κάνεις τις λεζάντες σου!
-Όπως και τις τεράστιες καμπάνιες σου σε όλους τους προεκλογικούς σου αγώνες με τις φωτογραφίες σου και τα πρωτοσέλιδα!!! ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ!
-Μπορείς να μας πεις τι πλήρωσες στον Βασιλειάδη για τις εντός αιθούσης 3-4 οθόνες που σου έβαζε;
-Διότι ο κύριος Μούρκας μιλάει δεξιά και αριστερά για ένα ποσόν 5.000-6.500 Ευρώ!!!
……
*Αυτό δηλαδή είναι το ευχαριστώ σου Κοντέ;
-Να παίρνεις στον Θεοδωρίδη και να κάνεις παρεμβάσεις εναντίον μας;;;
-Για να κάνεις εσύ τα προσωπικά σου παιχνίδια λες κι εμείς φταίμε για τα… λάθη σου, ή ότι «γύρισες» τη πλάτη στους ανθρώπους που σου έδωσαν την ψυχή σου για να ΕΥΝΟΗΣΕΙΣ τους επί χρόνια υβριστές και συκοφάντες σου;
……
*Ή νομίζεις ότι έτσι θα μας πτοήσεις;
-Τον εαυτό σου μόνο ΑΔΙΚΕΙΣ με τις συμπεριφορές σου αυτές…
-Φτάνοντας στο σημείο να μαλώνεις με ποιόν;
-Με τον Τάσο με τον οποίο όταν ξεκινήσατε τις πολιτικές σας καριέρες (εκείνος από τον Δήμο κι εσύ από το Νομαρχιακό συμβούλιο), είχατε… κοινό εκλογικό κέντρο!
-Τώρα έγινε «κολλητός» σου ο… Μούρκας!
……
*Μπράβο λοιπόν Κοντέ!!! Που νομίζεις ότι με τέτοια «όπλα» και με τέτοιες πρακτικές μπορείς να μας πολεμήσεις και να μας ΦΙΜΩΣΕΙΣ…
-Είναι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σου για όλα όσα κάναμε εμείς για σένα τόσα χρόνια!!!
-Όπως και για τον Δήμαρχο φυσικά…
-Αλλά δεν πειράζει. Άφες αυτοίς…
-Όλα εδώ πληρώνονται «παλιόφιλε»! Είδες τι σούσυρε ο Τσαλίδης, είδες τι σούσυρε ο Νασίκας…είδες τι έλεγε χθες το πρωϊ για τους «βατοπεδινούς» ακόμη και ο φανατικός της Ντόρας ο Γιακουμάτος.
-Κι ένας από αυτούς που «θέριεψες» δεν βγήκε να σε στηρίξει!!! Ένας…
……
*Αλλάζω θέμα. Ποιος λοιπόν ανέλαβε να «βοηθήσει» το ΚΑΠΗ να εκδώσει το περιβόητο «άλμπουμ» που σκαρφίστηκε ο υπαρχηγός του Θεολόγου ο Παπασταματίου!!!
-Δωρεάν βέβαια κατά τους ισχυρισμούς και των δύο και δεν έχω λόγο να αμφιβάλω
-Μα ποιος άλλος; Από τον διευθυντή του Καμαρίδη, τον Πεντζουρίδη.
-Να βρήκαν αυτό τον τρόπο Λάκης, Θεολόγος και Παπασταματίου να «επιβραβεύσουν» επειδή χαρακτήρισε... «πολιτικό βαρίδιο» τον Στάμο;
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου… Ειλικρινά δεν μπορώ να το ξέρω.
......
*Ο Στάμος πάντως που τον παρακάλεσε ο Δήμαρχος να βάλει «επαγγελματικούς λόγους» στους λόγους της παραίτησής του κι όχι λόγους «πολιτικής ηθικής»...
-Αρκέστηκε στο να πει… ουδέν σχόλιο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »