*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

Π. ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ: Δωρεάν οι υπηρεσίες μου στο ΚΑΠΗ Ξάνθης!

28 Νοεμβρίου
Ο εκδότης της «Επικαιρότητας» ξεκαθαρίζει τα πράγματα, μιλάει για «υπόγειο πόλεμο»
*Αγωγές και μηνύσεις κατά ΚΑΝΑΛΙ 6 & Βαγγέλη Βασιλειάδη
για τα ψεύδη και τις συκοφαντίες σε βάρος του!


Για «υπόγειο πόλεμο» σε βάρος του από την ημέρα που αποφάσισε να εκδώσει την εβδομαδιαία εφημερίδα «Επικαιρότητα», μας μίλησε χθες ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης.
Εκφράζοντας την έντονη πικρία του για τις «προσωπικές μας αναφορές» σε σχέση με στάσεις ζωής στο παρελθόν από την εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» και αναφερόμενος στο θέμα πού προέκυψε με την επιμέλεια του άλμπουμ του ΚΑΠΗ Ξάνθης, τόνισε με οργή και αγανάκτηση.
«Αποφάσισα και προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες μου στο ΚΑΠΗ Ξάνθης για το λεύκωμα που ετοιμάζει. Ούτε ζήτησα, ούτε και θα πάρω δραχμή. Ζήτησα είδη τις κασέτες και ετοιμάζω αγωγές και μηνύσεις στο ΚΑΝΑΛΙ 6 και τον Βαγγέλη Βασιλειάδη για τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του σε βάρος μου! Τίποτα από αυτά που είπαν, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα…»
(Σ.Σ. Δεν είδαμε την επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή…).
Ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης αναφέρθηκε και στις προσωπικές αναφορές του εναντίον μας, εκφράζοντας την πικρία του για τις αναφορές μας σε σχέση με την «πολιτική ηθική» του Δημάρχου και του Προέδρου του ΚΑΠΗ, να συνεργαστούν μαζί του, ενώ αυτός χαρακτήριζε ως «πολιτικό βαρίδιο» τον στενό συνεργάτη τους Στάμο Τριμίτζιο…
-Ο Στάμος δεν «ενοχλήθηκε» για το «πολιτικό βαρίδιο», του έδωσα τις διευκρινίσεις μου την ημέρα που τον συνάντησα στην ομιλία του Πάνου Παναγιωτόπουλου, εσύ γιατί «ενοχλήθηκες»…;
(Σ.Σ. Αν δεν «ενοχλήθηκε» ο Στάμος… τότε έχεις απόλυτο δίκαιο φίλτατε Παναγιώτη, αλλά τι να κάνουμε… που εμείς λειτουργούμε με ΨΥΧΗ! Και αισθανόμαστε ότι μειωνόμαστε κι εμείς όταν βλέπουμε να βάλλονται αδίκως πολιτικοί φίλοι μας… Που ως αντιδήμαρχοι ΜΟΙΡΑΖΑΝ τα λεφτά τους σε συλλόγους και φτωχές οικογένειες και δεν ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ από την Τοπική Αυτοδιοίκηση!!! Π.Π.).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »