*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

«ΔΕΙΠΝΟ» στην ταβέρνα «Τ’ αδέλφια»! 6 πρώην «πρωτοπαλίκαρα» του Μπαντάκ στα Κιμμέρια προσχώρησαν σε Τσέπελη - Λάκη Στυλιανίδη!

28 Νοεμβρίου
Αυτό πράγματι ήταν μυστικός «δείπνος»! Ανεξάρτητα αν δεν τον «αντιλήφθηκαν» οι Γιαννάκης Γκορόγιας & Σταύρος Βλαχόπουλος!
Πέμπτη βράδυ λοιπόν και στην ταβέρνα «Τα αδέλφια» στα Κιμμέρια, με κρασί και μεζέδες, επισφραγίστηκε η «προσχώρηση» 6 πρώην «πρωτοπαλίκαρων» του γνωστού Μπαντάκ Χουσεϊν στη παράταξη Τσέπελη-Λάκη Στυλιανίδη!
Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το τραπέζι έκλεισε ο «υπαρχηγός» Μανώλης Τσέπελης και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, ενώ τα 6 πρώην πρωτοπαλίκαρα του Μπαντάκ, εξέφρασαν και ορισμένα παράπονά τους στον Δήμαρχο σε σχέση με τα έργα στα Κιμμέρια.
-Πως αντέδρασε η αντιπολίτευση (Χρίστος Πούλιος), στο «μυστικό» δείπνο του Δημάρχου με τους μειονοτικούς πρώην του Μπαντάκ;
-Το ΠΑΣΟΚ στα Κιμμέρια έχει 65%!!!
Κι όσο για τον επικεφαλής της μειονοτικής παράταξης κ. Μαλκότς; Μετά την «καθίζηση» που έπαθε στα Κιμμέρια από τους συγχωριανούς του… Απλά μειδιά και χαμογελά με όλα αυτά, γιατί γνωρίζει ότι τον τελικό λόγο θα τον έχει και στο θέμα αυτό ο Τσετίν!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »